Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tippetek arra hogy hogyan tudnám eldönteni egy fiúról hogy meleg-e?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg mesélhetnétek történeteket arról hogy hogyan derült ki ismerőseitekről stb. Igazából fel vagyok készülve a homofób kommentekre is de azért szeretnék normális épkézláb válaszokat kapni :) Van egy fiú aki tetszik nekem de nem tudom hogy merjek e közelíteni felé. Néha furán viselkedik, poénból eljátssza a meleget velem néha pedig tökre normálisan viselkedik. Kicsit kockázatos felé közelednem mert jó barátjának tart, lehet sejtése sincs arról hogy én többet érzek iránta. És könnyen lehet hogy a közeledésemmel elveszteném belőle azt is ami most van. Mit tegyek? Voltatok már hasonló helyzetben?2013. jan. 27. 18:23
11/11 anonim válasza:
Szerintem ne mond el neki, hogy tetszik neked.
Tudja hogy meleg vagy? Beszéltetek már a melegekről? Ha nem akkor hozd fel a témát, és ha jól áll hozzá akkor mond el neki hogy meleg vagy (csak akkor ha úgy érzed megbízhatsz benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!