Hétvégén mennénk velencei tóra de ahány időjárás jelentést néztünk 15 napost, omszt, orvosmeterologiát stb nem tudjuk eldönteni hogy menjünk e vagy sem, mert azt irják hogy meleg lesz 30-35 fok hol csak 20-25 és vihar Hogy lehet így eligazodni ÖTLET?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 12:09
1/5 anonim válasza:
Sehogy az időjárás mindig kiszámíthatalan. Szeritem ha már elterveztétek akkor menjtek és érezzétek jól magatokat. Ha véletlenül esik az eső (ami nem valószínű) okosak vagytok és fetaláljátok magatokat.
2/5 anonim válasza:
abban szinte az összes időjáráselőrejelzés megegyezik h pénteken lehűlés jön, és hétvégén nem lesz jó idő. szerintem jobban járnátok a hétköznapokkal, mert vasárnap már jobb idő lesz és hétfőtől újra kánikula.
3/5 anonim válasza:
Minden forditva! Penteken jo ido volt nagyon! szombaton is! es pont vasarnap lehules, szel jon eszak nyugatrol,29 fokos a viz de varhato csapadek es eros szel,es ezt mar reggel is lehet erezni Bp-n is.Van egy ismerosom aki ott van es mondta,hogy ne menjunk,
4/5 anonim válasza:
Az utolso vagyok,amikor folkelsz reggel es ha ilyen meleg van,akkor mehetsz batran mert akkor egesz nap tuti meleg lesz,ha pedig fuj a szel es dorog az eg,neha egy ket csepp...akkor ne menj!
5/5 anonim válasza:
Sztem balatonra menj inkabb, mert ott kemenyebb a jeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!