Nem tudom eldönteni, meleg kiütés vagy tejallergia?
Úgy tudom, hogy vényköteles, de nem vagyok benne biztos. Nekünk volt itthon éppen, és már máskor is ezt javasolták.
Azért szólj az orvosodnak szerintem, és jobbulást!
Mi kettő hete szenvedtünk éppen a pöttyökkel, amikor az a nagy meleg volt.
Ha a szja körül volt, az bizony étel allergiagyanús. A meleg kiütés az egész testen van, és leginkább a ruhával fedett területeken, de nem arcon.
Nálunk ugyanez volt lányomnál, kis pöttyök a testén, és a tej után jöttek ki valamivel.
A bőrgyógyász azért jó ötlet, mert vannak olyan vírusfertőzések, amik láz nélküliek, és kis pöttyök a tünetek (nagyobbik lányom átesett ilyenen), és a pöttyök nagyon sokára múlnak el, úgy két hónap alatt.
Picimmel meg mi is októberre kaptunk időpontot a gasztrora úgy, hogy a gyerekorvos kérte telefonon az én jelenlétemben. Ugyanahhoz az orvoshoz elmehettünk volna magánrendelésre másnap 8000 Ft-ért :o(
Én tej termékeket adok, csak tejet nem, és októberben megyünk. Néha vannak pöttyök, néha nincsenek. Ez van.
15:32 vagyok
Igen, a Calcimusc vényköteles.
Igen, lehet. De ehhez kell az orvos.
A tejfehérje allergiának nagy skálán mozognak mind a tünetei, mind az "erőssége".
De nem vészes, és ezt legtöbbször kinövik a gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!