Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz éves egyetemi hallgató vagyok. Beleszerettem egy 15 és fél éves fiúba. A szülei tudják hogy meleg, azonban engem az erkolcsi vonzata zaavar, és a barátaim pedofilnak neveznek. Mit tegyek? A fiú is szeret, már 2 éve ismerem.
Lehet nem hasznos a válaszom de szerettem volna ha normálisabb vélemény is van itt, nem csak azoké az idiótáké. Ne hallgass azokra akik eddig írtak, sajnos sokan vannak, főleg ezen az oldalon akik szeretnek itélkezni, mert akkor többnek, jobbnak érezhetik magukat másnál. Ráadásul homofóbnak tűnnek, de akkor nem tudom minek írnak ebbe a témába, ha lány lenne a szerelmed biztos nem zavarná őket ennyire.
De abszolút semmi baj nincs azzal ha 15 éves a párod, ez egyáltalán nem nagy korkülönbség. Ezzel nem ártasz senkinek semmit, a fiúnak sem. Még az anyukája is örül a kapcsolatotoknak és ő azért jobban tudja mi a jó a fiának mint pár gyűlölködő idióta. Csak az a fontos hogy ne figyelj az olyan gyűlölködőkre, még lehet a kapcsolatot is meg kéne szakítanod azzal aki áskálódik ellened, aki ennyire nem ért meg az nem a barátod. Lelkiismeretfurdalásod is csak miattuk van, de nem kell hogy legyen, semmi rosszat nem teszel. Egyedül az ilyen gyűlölködők állhatnak közétek, de azt ne engedd.
Csak szerettem volna ha ilyen véleményt is látsz, szerintem aki normális és nem csak vakon itélkezik elavult dogmák alapján az így gondolja mint én. Sok boldogságot nektek :)
Ha te szereted őt és ő meg téged és még a család is elfogad, sőt, még jogilag is rendben, akkor mit számít más véleménye?
A pedofília egy orvosi fogalom amúgy (tehát nem jogi) és felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta. Egy 15 évesről nem lehet elmondani, hogy nemileg éretlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!