Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Nálatok is kizáró ok, ha egy srác dohányzik? 20/f
Figyelt kérdés
Olyan sok srác volt, aki bejött, de taszítanak a dohányosok. Túl nagy elvárás ez részemről?2015. okt. 4. 15:09
1/19 anonim válasza:
1-es! Mégis valami miatt úgy érzed hogy neked szól a "meleg srácok" megszólítás? Vagy ennyire unalmas az életed, hogy muszáj mindenbe belepofáznod?
2/19 A kérdező kommentje:
#1-es! Nem értem, miért írsz, akkor ide. :) Véletlen volt?! Azt mondják, véletlenek nincsenek. :)
2015. okt. 4. 15:18
4/19 anonim válasza:
Igen, nálam is kizáró. Mégis miért lenne nagy elvárás? Szerintem eléggé fairnek tűnik.
5/19 anonim válasza:
Nem smárolnék dohányos lehelletű sráccal. Bármennyire jól nézzen ki, nálam ez kizáró ok.
6/19 anonim válasza:
Nem nagy elvárás, ezzel én is így vagyok. Az még beleférne ha néha-néha (buliban stb.) elszív pár szálat (velem is előfordult, de már erről is leszoktam), de rendszeres, napi szintű dohányzás sajnos nálam is kizáró ok.
25/F
7/19 anonim válasza:
20 éves fiú vagyok, én úgy vagyok vele hogy néha 1-1 szál nem zavarna de ha dohányzik rendesen (napi többször) akkor már nem nagyon jöhet szóba. Csak szimplán igénytelen dolog, olyannal sem jönnél össze aki nem tisztálkodik rendesen és amiatt büdös. Aki büdös az büdös, saját döntése.
8/19 anonim válasza:
hát én nem szeretném hogy ha lesz párom akkor cigizzen
9/19 A kérdező kommentje:
Jó olvasni ezeket a válaszokat! :)
2015. okt. 4. 16:08
10/19 anonim válasza:
Természetesen kizáró ok, ha én nem piálok, nem drogozok, nem dohányzom...akkor elvárom hogy a másik is figyeljen erre. Nem szeretem a hamuképű pasikat ésemellett én is büdös vagyok tőlle.
22/F/ meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!