Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mennyire pozitív tulajdonság, ha a srác nem iszik, és nem dohányzik?
Pozitív, teljes mértékben.
Én nem iszom alkoholt, viszont azzal nincs gondom, ha alkalmanként bedob valami sört, akármit. A lényeg, hogy tudjon mértéket tartani.
A cigivel nem tudok megbarátkozni.
Nálam nagyon pozitív! Milyen lehet csókolózni egy büdös szájú dohányossal? Az ivászat nem annyira izgat amíg be nem rúgik annyira, hogy az asztal alá essen. :D
Én nem iszok, nem dohányzok, tehát örülök ha a párom se teszi.
lány.
Pozitív. A cigit abszolút nem díjazom, azt sem ha folyamatosan jár inni és lerészegedik.
Néhai iszogatások okék, de azért 1-2 sör szerintem dobna is a hangulatodon. Amúgy meg nem ciki az sem ha nem oszol, mert egyik ismerősöm kocsival járt kocsmába és általában kólázott. Így is felszabadult volt, jó fej és semmi nem volt ciki. Ez nem ciki, tök természetes. Ha enm kívánod nem kell inni.
Nagyon nagyon pozitiv! En is ilyen vagyok, nem iszok, nem dohanyzok,nem drogozom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!