Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mennyire pozitív tulajdonság, ha a srác
nem iszik, és nem dohányzik?
húú, őszinte leszek, nálam inkább hátrány.
nem szoktam a saját hányásomban fetrengeni, de szeretek néha bulizni, vagy beülni/kiülni valahova és akkor persze szoktam inni a barátaimmal. nem annyira hogy ne emlékezzünk vagy nagyon részegek legyünk, csak normálisan.
cigizni alkalmanként szoktam csak akkor amikor iszom.
engem zavarna ha olyan pasim lenne akivel nem tudok elmenni bulizni/ha jön velünk akkor csak józanul ül, mert az úgyse olyan mintha ő is inna. persze, anélkül is jól lehet érezni magad, de én is voltam már józan olyan társaságban ahol ittak és nem az igazi. :D hiába bulizok 'csak' 1-2 havonta (mondjuk nyáron gyakrabban) így nem lenne olyan jó.
persze az megint más ha akármilyen betegség miatt egyszerűen nem ihat, azt elfogadnám és én is visszavennék akkor.
21L
2015. aug. 28. 20:42
2015. aug. 28. 20:44
13/19 A kérdező kommentje:
miért pontoznak le mindenkit? :D
a lányok jobban szeretik a nem dohányos spermáját
2015. aug. 28. 21:42
Én pont ilyen vagyok, és ez a mai lányoknál hátrány, mert kb felém se néznek ....25/F
2015. aug. 29. 03:15
Nos, én – mértékkel, de – iszom és dohányzom is, úgyhogy szép is lenne, ha egy pasitól elvárnám, hogy ne tegye. Nálam nem igazán szempont az ilyesmi, ameddig nem beszélünk alkoholizmusról vagy napi két doboz cigi elszívásáról. Semmi bajom nem lenne azzal, hogy te nem csinálsz ilyesmit, de persze ha megvetnél vagy kioktatnál engem emiatt (sajnos ezt eddig rengeteg piaellenzővel és antidohányossal kapcsolatban tapasztaltam), azt már nem venném jó néven.
2015. aug. 29. 12:49
#16: csak azt felejted el hogy aki "kioktat" az neked csak jót akar. és ne gyere azzal hogy nem tudja mi neked a jó, mert tudja...
2015. szept. 2. 17:25
A kávézás sokkal fontosabb szűrő. Ja meg a pénztárcád.
2015. szept. 2. 20:24
#17, miért, te talán ott vagy, hogy így tudod, ki milyen szándékkal magyaráz nekem? :D Azokról beszélek, akik szeretik rohadtul felsőbbrendűnek érezni magukat csak azért, mert ők nem csinálnak ilyeneket. Nem vagyok teljesen tájékozatlan, én is tudom, hogy megvan a káros hatása pl. a ciginek (ahogyan egyébként a hamburgerzabálásnak, a csokifüggőségnek és megannyi baromságnak, ami az embereket jellemezheti), de ettől még nem gondolom, hogy XY ismerősömnek (tehát még csak nem is közeli barátomnak) lenne joga beleszólni, hogy én mit kezdek a saját egészségemmel. Az én döntésem, hogy nekem megéri-e, ő meg köteles ezt tiszteletben tartani, ameddig nem az ő pofájába fújom a füstöt. Ennyi.
2015. szept. 5. 12:00
Kapcsolódó kérdések: