Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Nálatok is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Nálatok is kizáró ok, ha egy srác dohányzik? 20/f

Figyelt kérdés
Olyan sok srác volt, aki bejött, de taszítanak a dohányosok. Túl nagy elvárás ez részemről?

2015. okt. 4. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Ha szeretem, pont leszarom, hogy cigizik-e vagy sem. :D
2015. okt. 4. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Az én párom dohányzik de már csak buliban de pont rohadtul nem érdekel, főleg ha velem van akkor lefoglalom és eszébe se jut.
2015. okt. 4. 16:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ezzel csak én vagyok így, de ha látok egy cuki srácot, majd megtudom róla, vagy látom, ahogy dohányzik, akkor már egyáltalán nem is érdekel, akármilyen cuki. Én nem szeretem a dohányzást, szerintem önző dolog, és rohadtul értelmetlen, mert drága is. Ennyi erővel a szerelmére is költhetné azt a pénzt akár...

21 mf

2015. okt. 4. 18:06
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem dohányzom, de nem érdekelne ha a másik igen.
2015. okt. 4. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Dohányzom és párom is. 20/21F

Ha nem így lenne, se lenne kizáró ok nekem.

2015. okt. 4. 18:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok válogatós, de ha egy pasi annyira hülye, h az egészségét lerontsa ilyen hülyeségekkel, akk az a pasi nem nekem való.
2015. okt. 4. 19:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a dohányzást, mert egészségtelen, és büdös tőle az ember szája és ruhája. Ha nagyon szimpatikus az illető, akkor megkérem, hogy szokjon le róla. De nem tudnék olyannal együtt lenni hosszú távon, aki dohányzik. Nekem fontos, hogy az ő egészsége neki is fontos legyen, ne csak nekem. :)
2015. okt. 4. 23:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Igazából annyira kevés normális meleg srác van, hogy szerintem az ember nehezen engedheti meg magának, hogy ilyen marhaságok miatt szelektáljon. Nekem ez nem olyan durva ok arra, hogy ha tetszik valaki, ne jöjjek vele össze ezért.

Csak aztán ne nyavajogjatok, ha nem találtok senkit, mivel akit én ismerek meleg párokat, kb. a 90%-uknál legalább az egyik fél dohányzik :D

2015. okt. 5. 06:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Dohányos sráccal sose jönnék össze, mert ötvenévesen ki szokott a dohányosoknak hullani a foguk.
2021. jan. 11. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!