Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Nálatok is kizáró ok, ha egy srác dohányzik? 20/f
Lehet ezzel csak én vagyok így, de ha látok egy cuki srácot, majd megtudom róla, vagy látom, ahogy dohányzik, akkor már egyáltalán nem is érdekel, akármilyen cuki. Én nem szeretem a dohányzást, szerintem önző dolog, és rohadtul értelmetlen, mert drága is. Ennyi erővel a szerelmére is költhetné azt a pénzt akár...
21 mf
Dohányzom és párom is. 20/21F
Ha nem így lenne, se lenne kizáró ok nekem.
Igazából annyira kevés normális meleg srác van, hogy szerintem az ember nehezen engedheti meg magának, hogy ilyen marhaságok miatt szelektáljon. Nekem ez nem olyan durva ok arra, hogy ha tetszik valaki, ne jöjjek vele össze ezért.
Csak aztán ne nyavajogjatok, ha nem találtok senkit, mivel akit én ismerek meleg párokat, kb. a 90%-uknál legalább az egyik fél dohányzik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!