Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg doktorandusz hallgató vagyok, mellette tanítok. Szerintetek, ha elkezdeném felvállalni, hogy meleg vagyok, akkor az romba döntené a karrieremet?
Régóta érlelődik bennem, hogy előbújjak, ahogy mondják, és már régóta egyedül vagyok, és ennek az (is) az oka, hogy senki nem tudja rólam, hogy ismerkedhet velem egyáltalán.
Nem tudom, hogy felvállaljam-e? Félek, hogy örökre egyedül maradok, ha elszigetelem önmagamat a többiektől.
Szerintetek mit tegyek?
Mire gondolsz a felvállalással? Ha bejelented az esti híradóban,akkor lehet nem lesz karriered.
Ellenben ha csak szimplán a pároddal kézen fogva jársz az utcán,azzal nincs semmi baj :)
mi az, hogy tenni ellene?? ez nem egy betegség vagy választás, sbt...
a felvállalással azt értem, hogy ha megkérdezik, akkor nem tagadom le
nem kikürtölöm, csak nem hazudok róla, ha szóba kerül
(Takarodj innen 56%-os hulladék.)
A szüleid előtt, családon belül nyugodtan felvállalhatod, ha intelligensek. Munkatársaid és más kívülállók előtt ne, mert sok köztük az ilyen félidióta, mint ez az 56%-os genyó.
Nem tudom, minek kérdezné meg bárki is, én pl. soha senkitől nem kérdezem.
Gondolom, nem pszichológiából doktorálsz, különben nem írnál olyat, hogy ez nem betegség. Meglehetősen felszínes volt ez a "betegség" állításod, akárhogy nézzük, pedig a tudomány művelőjeként nem így kéne gondolkodnod.
1. szóba kerülhet, pl megkérdezhetik, ahogy volt ilyen, hogy hogy van a család, kivel töltöm az ünnepeket, stb...
2. a betegség szót nem én kezdtem el használni, ez csak válaszom volt erre a kommentre aki ezt írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!