Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg doktorandusz hallgató vagyok, mellette tanítok. Szerintetek, ha elkezdeném felvállalni, hogy meleg vagyok, akkor az romba döntené a karrieremet?
Régóta érlelődik bennem, hogy előbújjak, ahogy mondják, és már régóta egyedül vagyok, és ennek az (is) az oka, hogy senki nem tudja rólam, hogy ismerkedhet velem egyáltalán.
Nem tudom, hogy felvállaljam-e? Félek, hogy örökre egyedül maradok, ha elszigetelem önmagamat a többiektől.
Szerintetek mit tegyek?
nem én, hanem te!
hiszen különben nem érdekelnélek annyira :D
de most megyek aludni, álmos vagyok
jo éjt! :)
holnap reagálok az 56 % ra
Ez az 56%-os tényleg meleg...
Na de a kérdésre térve! Írod, hogy "félek hogy örökre egyedül maradok, ha elszigetelem önmagamat a többiektől." Ezt úgy írod, mintha csak ott lehetne ismerkedni. Ha iskolán kívül választasz párt, senki nem fog tudni róla. Szerintem ne verd nagy dobra, mert itthon sajnos sok homofón van... Ha megkérdezik, mit csinálod, azt válaszolod, hogy a pároddal voltál, és kész. Lehet úgy is beszélni róla, hogy nem feltétlenül említed meg, hogy férfi az illető.
14.
1. de arra is adhatsz kitérő választ. én ugyan nem vagyok meleg, de nekem sincs saját családom, barátnőm sem és lehetek épp a barátaimmal. nem kell feltétlen részletezni. én amúgy sem szeretem, ha távolabbi ismerősök feszegetik a magánéletem, semmi közük hozzá.
2. Betegség - nem akarlak bántani. Szinte minden embernek van valami betegsége, kinek ez, kinek az. Ebben lehet genetika is, de tagadhatatlan, h egy részük a környezet hatására lesz meleg. Legalább egy részükre "ráfogható" a betegség, pszichológiailag visszavezethető okok. Végülis a depresszió is egy betegség, lelki eredetű, és jellemző a fél lakosságra sajnos, de ez is lehet örökletes is. De mindegy, nem ez a lényeg, hanem az 1. pont.
Ne vállald fel csak azért mert magányos vagy. Ilyen a meleg élet, hazugság és színészkedés. (Legalábbis az enyém)
A jelen helyzetben mindenki lenéz minket és elítél, valami olyanért amiről nem is mi tehetünk.
Pár commentből is láthatod már, hogy undorítónak és betegnek hívnak, olyan emberek akik semmit sem tudnak rólad.
Ha van testvéred, vagy olyan barátaid akikben megbízol, és tudod hogy nem néznének le érte, nekik el lehet mondani. De fontold meg jól kiben bízol.
22f/m
nem feltétlenül kell az egyetemen elmondanod, elég ha a hozzád közel álló emberek tudják
az ismerkedésnél megy nem érdemes a "lebukástól" félni - hiszen ugyan ki előtt buknál le? a legtöbb ember nem is törődik annyit ezzel a kérdéssek.
pl. én meleg buliban találkoztam már össze munkatársaimmal, hát nem volt nagy ügy, odaköszöntünk egymásnak aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!