Valaki, aki fiatal pszichológuslány (hallgató) lenne kedve beszélgetni Hová járnak az ilyen lányok bulizni? Hol lehetne ilyen lánnyal megismerkedni?
Én még csak 11.-es vagyok, de terveim szerint gimi után pszichológushallgató leszek. :)
Nos, én ritkán járok szórakozóhelyre, mert annyira nem szeretem az ilyen helyeket, a koncerteket sokkal jobban szeretem. Egyébként, bár ez nem bulizás, én inkább a moziba, kávézóba (inkább teázóba, mert ritkán kávézom) járó típus vagyok. Szóval a kérdésedre igazi választ nem igazán tudtam adni. :D
Jaj csak valaki nem belezúgott a pszichológusába?
juuuujjj
Mondjuk egyetemi pszichológus bulin, gólyabálon (gólyabálnak nevezett bulin egy szórakozóhelyen).
Beszélgetni meg a könyvtárban, bekészülsz a megfelelő sorra és várod, hogy valaki onnan vigyen könyvet. :)
van a pszinapszis is, ott hemzsegnek a pszichológuslányok.
meg van pszichológushallgatóknak gólyabál szerintem, legalábbis régen volt.
az mondjuk gáz, ha beleszerettél a pszichológusodba.
én is járok, de direkt vigyázok, meg tudom, hogy ez amúgy elég könnyen megy, mert valaki rád figyel, stb.
de ne felejtsd el, hogy pénzért csinálja.
az viszont gáz, ha játszik veled.
az is szerintem szakmaiatlan, hogy elmondja, hogy más betegeivel is előfordul.
az én pszichológusomnál látom, hogy erre tökre ügyel, hogy ilyen ne történhessen meg.
szerintem a tiednél valami nem okés, ha élvezi, hogy a páciensei érzelmeivel játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!