Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Csak nekem fontosak a lent felsorolt dolgok? Nagyon nyálas? 20/F
Figyelt kérdés
Vágyom egy olyan srácra, aki szeret, és akit én is szerethetek. Akinek karjai közt ébredhetek reggelente. Akivel jókat lehet beszélgetni, mindig van közös téma, jókat lehet vele filmezni, közben romantikázni. Fontos, hogy össze lehessen vele bújni, és hogy mindig puszikat osztogassunk egymásnak, miközben a fülembe súgja, hogy mennyire szeret. Valamint szex helyett, forró szeretkezésre vágyom, ahol van egy csomó érzelem.2015. szept. 7. 22:41
21/21 anonim válasza:
Én is erre vágyom, az érzelem mentes szex amúgy is számomra elég semmilyen. Sokkal boldogabb lennék ha találnék egy olyan srácot akivel kölcsönösen szeretjük egymást :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!