Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Csak nekem fontosak a lent felsorolt dolgok? Nagyon nyálas? 20/F
Figyelt kérdés
Vágyom egy olyan srácra, aki szeret, és akit én is szerethetek. Akinek karjai közt ébredhetek reggelente. Akivel jókat lehet beszélgetni, mindig van közös téma, jókat lehet vele filmezni, közben romantikázni. Fontos, hogy össze lehessen vele bújni, és hogy mindig puszikat osztogassunk egymásnak, miközben a fülembe súgja, hogy mennyire szeret. Valamint szex helyett, forró szeretkezésre vágyom, ahol van egy csomó érzelem.2015. szept. 7. 22:41
11/21 anonim válasza:
nem vagyok meleg, de szerintem nem nyálas hanem cuki
12/21 anonim válasza:
Nem, en nkm is hasonlo céljaim lennenek 14/f/m
13/21 anonim válasza:
ez pont olyan mintha valami nagyon nyálas, nagyon gay filmbéli jelenet lenne, viszont nekem ez meleg létemre is túl nyálas
14/21 anonim válasza:
Ugyanezekre vágyok :/ és emiatt sokat is szenvedek...
15/21 anonim válasza:
Abszolút nem nyálas, én is nagyon vágyom erre :) 20/f
16/21 anonim válasza:
Szerintem is nyálasnak hat, túl romantikázott, valószerűtlen, lebegő lila gőz, de majd kinövöd.
Az "...instant állatias..." az már ííígen... :)
17/21 anonim válasza:
"Vágyom egy olyan srácra, aki szeret, és akit én is szerethetek. Akinek karjai közt ébredhetek reggelente. Akivel jókat lehet beszélgetni, mindig van közös téma, jókat lehet vele filmezni, közben romantikázni. Fontos, hogy össze lehessen vele bújni" idáig stimmel de innentől kezdve inkább a vad, állatias szexszel folytatnám a részemről :D ...lakásban,kocsiban, parkban,folyóparton...hagyjuk :D
18/21 anonim válasza:
Szerintem ilyennek kéne lenni minden kapcsolatnak!
Szintén ilyen kapcsolatot szeretnék
19/21 Johnny Filpo válasza:
Írjatok, hasonlóra vágyom én is, némi instant résszel fűszerezve :)
20/21 anonim válasza:
Nagyon jól, szinte túl jól leírtad hogy mi hiányzik :(
Egy ilyen társ mellett bármilyen szennyet elviselnék amit az élet az ember elé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!