Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Csak nekem fontosak a lent felsorolt dolgok? Nagyon nyálas? 20/F
Figyelt kérdés
Vágyom egy olyan srácra, aki szeret, és akit én is szerethetek. Akinek karjai közt ébredhetek reggelente. Akivel jókat lehet beszélgetni, mindig van közös téma, jókat lehet vele filmezni, közben romantikázni. Fontos, hogy össze lehessen vele bújni, és hogy mindig puszikat osztogassunk egymásnak, miközben a fülembe súgja, hogy mennyire szeret. Valamint szex helyett, forró szeretkezésre vágyom, ahol van egy csomó érzelem.2015. szept. 7. 22:41
1/21 A kérdező kommentje:
Nem volt még barátom, és nem voltam még fiúval sem, és félek, hogy nem is leszek soha. Tényleg olyan nagy elvárások ezek?
2015. szept. 7. 22:43
2/21 anonim válasza:
Túl nyálas, pedig meleg vagyok :D
3/21 anonim válasza:
Mindkettőtöket nyakon kéne csapni egy szívlapáttal, hátha helyre jönnétek.
4/21 anonim válasza:
te ebbe bele is gondoltál vagy csak írtad? Elképzelni is meredek. inkább keress magadnak egy szép barátnőt és vele romantikázz. mi abba a romantikus ha jól farba tosznak?
5/21 anonim válasza:
szilvioversei.blog.hu/2015/06/30/szerettelek_volna
Ezt egy meleg srác írta, szóval biztosan nem vagy ezzel egyedül. :) Ne add fel. :)
6/21 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy egyedül ezzel :)
7/21 anonim válasza:
Nem vagy egyedül mert én is pont ilyenre vágyom.
18/F/Passzív
8/21 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel, én is pont ilyenre vágyom :)
26/F
9/21 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül, mert mi meg a barátommal pont ilyen kapcsolatban élünk évek óta. :)
Báááár, annyit azért hozzáteszek, hogy szerintem irreális elvárás, hogy a szex mindig forró szeretkezés legyen... párommal mi nem is igényeljük mindig a forró érzéki szeretkezést. Van, hogy az esik jól, hogy csak tolunk egy instant állatias szexet. Nálunk ez hangulat kérdése. :)
25F m
10/21 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a vágyam, de pont emiatt szívok. Sokan nem értik meg, h nekem az üres szex nem kell.:/
19/m/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!