Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Minden meleg ilyen nyálas cicafiú?
Nekem van egy jó barátom, aki meleg. Nem mondanád meg róla. Bár rajzol, művészlélek és ilyen iskolába is jár, de nem cicafiú, hanem egy imádnivaló srác.
18/L
Én ugyan nem vagyok nyálas, és pláne nem cicafiú :)
Vicces: egy biszex haverommal tekertem a Népligetben, előttünk két, az úton andalgó srác (na ők eléggé a fentebb említett kategóriákba tartoztak), és amikor már épp megelőztem volna őket, az egyik hátrafordult, meglátott, és ilyet szólt: "Jézusom, heterók!" Jót röhögtem :) Szóval nem mindenkin lehet látni, sőt.
Akik meg "nagyon kiadják magukból", sztem azok sem "divatból" csinálják. Divat az a "metroszexualitás", de melegnek nem hinném, hogy bárki vallaná magát, aki igazából nem az.
Ez jó kérdés ! :D Én mondjuk pont a férfias kategóriába tartozom (szőrös, nagydarab-izmos), egyáltalán nem vágja le rólam senki, hogy mizu van és úgy alapjáraton sem "reklámozom" a dolgot...viszont nem egy olyan srácot ismerek, akire ha ránézel, egyből azt gondolod : "hú, ez tuti meleg!"
Tehát konkrétan a kérdésedre válaszolva, NEM !
Keress rá a BEAR community-ra, én is oda tartozom, ha lehet ezt mondani....Róluk egyáltalán nem lehet levágni,a tetkók, piercingek, férfias külső miatt. Na jó, talán néhányról mégis, aki úgy beszél, vagy akármi....
Sztem azért elég sok emberről könnyen meg lehet állapítani hogy meleg-e. Van köztük tényleg elég sok nyálas, de van olyan aki tényleg teljesen átlagos, mondjuk nekem bejönnek ezek a "nyálas cicafiú"-k is ahogy te fogalmaztad sztem nagyon cukik :D
Hát akiken nagyon látszik, és a vak is megmondaná róluk (ilyen a Westendben van rendesen) azok tényleg divatból csinálhatják, de ennek nem nagyon látom értelmét, nekem is többen mondták hogy divatból csinálom de ez hülyeség ha egyszerűen a fiúk tetszenek és nem a csajok.
17/F
Hétőn coming outoltam egy barátnőmnek és első reakciója az volt, hogy rám nézett, elkezdett röhögni, majd megszólalt: a k.rva életbe.. majd meghúzott egy vodkás üveget.. :D Mint kiderült utána még két éjszaka sokáig álmatlanul forgolódott az ágyában, mert nem fért bele a fejébe, hogy hogyan lehetek pont én meleg, amikor tök heterós és - elmondása szerint - pasis vagyok.
Úgyhogy ennyit erről. ;)
22F meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!