Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mi a véleményetek a punci nyalásról?

Figyelt kérdés

Nekem volt partnerem aki néha nagyobbat tudott élvezni egy jó nyalástól, mint egy rendes szextől, viszont volt olyan partnerem is, aki azt mondta őt nem lehet csak azzal kielégíteni.

Nők válaszára vagyok kíváncsi, hogy mekkora részük tud kielégülni, csak orális kényeztetéstől.

2015. szept. 7. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Énis sokkal nagyobbat élvezek tőle

Sőt, a hüvelyi orgazmust alig érzem

A csiklós 1000000x intenzívebb

2015. szept. 7. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Ma már kb 5dik vagy ezzel a kèrdèssel
2015. szept. 7. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét módon el tudok élvezni, DE ha csak a csiklómat izgatják/nyalják úgy nem, csak ha ujjaznak közben. Nekem hüvelyi kényeztetés nélkül nem jó.

23L

2015. szept. 7. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom ha nyalnak és természetesen ki is tudok elégülni ha addig csinálja h párszor eltudjak menni... 21L
2015. szept. 7. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én kitudok és nagyon jó, csak elég sokáig kell "dolgoznia" rajtam a pasinak. kb 15 percet és ezt sztem nem gyakori, h egy férfi bevállalja
2015. szept. 7. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel csak így tudok elmenni, így olyannal nem is foglalkozok, aki erre nem képes.
2015. szept. 8. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, főleg ha közben ujjaz is. Van, hogy spriccelőset tudok tőle élvezni :)

22L

2015. szept. 8. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Amíg szűz voltam, igen, eltudtam élvezni, azóta már nem.Mármint csak a nyalástól.
2015. szept. 9. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!