Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire baj ha nem szeret nyalni egy 29 éves férfi? Egyszerűen nem izgat. Azt azonban szeretem ha leszopnak, de a punci nyalása nem izgat fel. Ez mennyire zavarja a nőket?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 17:18
2/30 anonim válasza:
nem téged kell izgasson a nyalás, hanem a csajodat -.-
4/30 anonim válasza:
Engem se izgat ha kielégitem orálisan a párom, csak a kedvében akarok járni , és még sok nő van igy ezzel. Nem utálom de nem is izgat. És igen zavarna ha sose tenné. Nem kell rendszert csinálni semmiből, de néha jól esik. 25N
5/30 anonim válasza:
Engem izgat ha nyalok, ahogy érzem a hatást amit kiváltok vele a csajnál.36F
6/30 A kérdező kommentje:
Amúgy meg az a baj hogy sok nőnek meg szőrös a puncija.
2015. szept. 5. 17:24
7/30 anonim válasza:
neked meg a farkad az ....
és ?
nekem tuti nem lenne olyan párom aki nem nyalna ki de elvárná a szopaast
8/30 anonim válasza:
Ez szimpla önzőség. Én se azért szopok, mert az olyan jó, hanem azért, mert a páromnak örömet okoz.
Nah meg nem a szőrt kell nyalnod.
9/30 anonim válasza:
Nem is kell sok nőt kinyalni, csak a barátnődet, aki majd lesz.És neki majd nyugodtan megtudod mondani, hogy borotválja le
10/30 anonim válasza:
"Amúgy meg az a baj hogy sok nőnek meg szőrös a puncija."
Bocs, hogy poénkodom, de erről egy ideje mindig az jut eszembe, amit pár hónapja egy hasonló kérdésnél egy huszonéves férfi hozzászóló írt egy másik pasinak, akinek ugyanez volt a gondja:
"Csak szólok, hogy a puncit ott kell nyalni, ahol nem szőrös! xD"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!