Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire baj ha nem szeret nyalni egy 29 éves férfi? Egyszerűen nem izgat. Azt azonban szeretem ha leszopnak, de a punci nyalása nem izgat fel. Ez mennyire zavarja a nőket?
Nekem baj lenne, úgyhogy még jó, hogy nem te vagy a párom, hanem az, aki!:)
Ugyanis nálam az orális szex oda-vissza alap dolog egy kapcsolatban, olyan pasi nem kéne, aki nem nyal. Mert akkor onnantól fogva nem egyeznek a szexuális igények és nincs miről beszélni. És hidd el, ha tőlem elvárnák, hogy orálisan kielégítsem a pasit, miközben ő meg tojik rá nagy ívben, hogy az nekem is jól esne és nem csinálná, az a következő alkalommal már nem kéne!:)
És miért is téged kell, hogy izgasson?
Bár egy normális, igazi férfi nem önző, hanem ad és hogy őszinte legyek és meséljek 1-2 tapasztalatot, volt aki pont ettől indult be, de piszkosul, hogy tette, amit tett és látta, hogy mennyire élvezem...
De nyilván te ezt az érzést soha nem tudod meg...
Viszont ha nem teszed te meg, majd keres valakit, aki megteszi helyetted...:D
"csiklóizgatás kézzel ;)"
A nyalás ezerszer jobb érzés!;)
"már akinek, nem vagyunk egyformák"
Te piszkáltad azt a válaszolót, akinek jól esik a nyalás és úgy el tud menni, szóval nem vagyunk egyformák, nekünk nyalástól van nagy orgazmusunk ily módon, neked meg mástól. Ettől még nem kell a másikba belekötni, aki nem olyan, mint te!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!