Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire baj ha nem szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire baj ha nem szeret nyalni egy 29 éves férfi? Egyszerűen nem izgat. Azt azonban szeretem ha leszopnak, de a punci nyalása nem izgat fel. Ez mennyire zavarja a nőket?

Figyelt kérdés

2015. szept. 5. 17:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem baj lenne, úgyhogy még jó, hogy nem te vagy a párom, hanem az, aki!:)

Ugyanis nálam az orális szex oda-vissza alap dolog egy kapcsolatban, olyan pasi nem kéne, aki nem nyal. Mert akkor onnantól fogva nem egyeznek a szexuális igények és nincs miről beszélni. És hidd el, ha tőlem elvárnák, hogy orálisan kielégítsem a pasit, miközben ő meg tojik rá nagy ívben, hogy az nekem is jól esne és nem csinálná, az a következő alkalommal már nem kéne!:)

És miért is téged kell, hogy izgasson?

Bár egy normális, igazi férfi nem önző, hanem ad és hogy őszinte legyek és meséljek 1-2 tapasztalatot, volt aki pont ettől indult be, de piszkosul, hogy tette, amit tett és látta, hogy mennyire élvezem...

De nyilván te ezt az érzést soha nem tudod meg...

Viszont ha nem teszed te meg, majd keres valakit, aki megteszi helyetted...:D

2015. szept. 5. 17:47
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
Én nem járnék ilyen fiúval. A nyalást kb. jobban élvzem mit a szexet, a világ egyik legjobb érzése. Ha zavar a szőr, akkor szólj a csajnak, hogy szedje le, de nyalás nélkül nem az igazi az élet.
2015. szept. 6. 00:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Rövidtávon kiadnám az utad,mivel hüvelyi úton nem tudok elélvezni. 26N
2015. szept. 6. 13:26
 14/30 anonim ***** válasza:
13: csiklóizgatás kézzel ;)
2015. szept. 6. 15:12
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

"csiklóizgatás kézzel ;)"

A nyalás ezerszer jobb érzés!;)

2015. szept. 6. 15:15
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
15:már akinek, nem vagyunk egyformák
2015. szept. 6. 15:38
 17/30 anonim ***** válasza:
91%

"már akinek, nem vagyunk egyformák"

Te piszkáltad azt a válaszolót, akinek jól esik a nyalás és úgy el tud menni, szóval nem vagyunk egyformák, nekünk nyalástól van nagy orgazmusunk ily módon, neked meg mástól. Ettől még nem kell a másikba belekötni, aki nem olyan, mint te!:)

2015. szept. 6. 16:26
 18/30 anonim ***** válasza:
Te komolyan, hol látod, hogy bárkit piszkálnék vagy belekötnék? Egyszerűen leírtam, hogy csiklói orgazmust nem csak nyalással lehet elérni.
2015. szept. 6. 16:28
 19/30 anonim ***** válasza:
93%
ha nem mondták volna hogy kézzel is lehet izgatni a csiklót hülyén halok meg:D igazából a kezével ne a csiklóm dörzsölje,hanem az ujjait húzogassa ki-be miközbe nyal:)
2015. szept. 7. 03:31
 20/30 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy olyan nőt,aki nem szopott,de a nyalást,azt elvárta.Az ilyen nő önző.
2015. szept. 10. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!