Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pedofília betegség, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pedofília betegség, a homoszexualitás nem?

Figyelt kérdés
Persze nem tartom betegségnek a homoszexualitást, de a pedofília mitől betegség? Gyógyítható? (azt is tisztázni szeretném, hogy semmilyen pedofil hajlamom nincs, csupán nemrég olvastam egy cikket arról, hogyan lett NEM betegség a homoszexualitás. Eszembe jutott, hogy vajon a pedofília lehet-e hasonló ehhez?) Ki mit gondol?

2015. szept. 6. 15:57
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
77%
#21 Látom, nem sikerült felfognod, amit írtam. Hagyjuk inkább.
2015. szept. 6. 17:06
 22/56 anonim ***** válasza:
28%
Pedig értem, de akkor szerinted a hermafroditák a normálisak.
2015. szept. 6. 17:08
 23/56 anonim ***** válasza:
97%

Társadalmi normáinkhoz igazodik mindennek a tudományos megítélése ma is, éppen úgy, mint a középkorban.

Ma a homoszexuálisoknak erős a lobbitevékenysége, ezért egyre inkább elfogadják őket, a pedofília meg (szerencsére) azért még ma is társadalmi tabu. De még a nyugati világon belül is nagyok az eltérések, nemrég brit focistának abból lett baja, hogy USA-ban 15 éves csajt kezelgetett (ottani törvények szerint 16 éven felülivel létesíthet csak 21 év feletti szexuális kapcsolatot), nálunk viszont ebből semmi gondja sem lett volna (14 év felettivel létesíthet 18 feletti).

2015. szept. 6. 17:25
 24/56 anonim ***** válasza:
88%
Igen, a gondolatmeneted megbukott, mert mindenki beteg, aki nem úgy szaporodik, hogy fiú és lány szereti egymást:)
2015. szept. 6. 17:26
 25/56 anonim ***** válasza:
76%
Betegség? Én azért beteg vagyok mert meleg vagyok?Azt tudtad hogy az állatvilágban is jelen van a homoszexualitás? Ha vannak homoszexuálisok akkor az emberiség ki fog halni? nem tűnik föl senkinek hogy az emberek így is túl sokan vannak, és még mindig csak növekszünk, növekszünk és növekszünk? ez senkinek nem tűnt fel eddig? A másik amit sokan félre értenek.. a melegség normális, hisz az állat világban is jelen van, és a tudósok is a géneket okolják e végett, ami miatt még nem lesz betegség..igaz, hogy még nem teljesen tisztázott ez a dolog, de akkor is..és elmondanám hogy a betegségből ki lehet gyógyulni, a melegségből elég nehéz mit ne mondjak..(tapasztalat) úgyhogy aki annyira primitív tudatlan hogy úgy osztja az észt hogy közben semmit sem tud az adott témáról, az vegye már a fáradtságot és nézzen utána, ne pedig a maga mondókáját írja.. könyörgök olvassatok többet és sokat, mert rossz nézni hogy ennyien nem tudnak semmit semmiről, és itt most nem csak erről a témáról van szó(melegség, pedofília)..
2015. szept. 6. 17:58
 26/56 anonim ***** válasza:
56%

"Azt tudtad hogy az állatvilágban is jelen van a homoszexualitás?"

Tudtam. És állatok nem lehetnek betegek?

"és elmondanám hogy a betegségből ki lehet gyógyulni"

Ha azt hiszed, hogy minden betegségből ki lehet gyógyulni, akkor kettőnk közül nem én vagyok a tudatlanabb.

2015. szept. 6. 18:02
 27/56 anonim ***** válasza:
84%
nagyon egyszerű, attól betegség, hogy kárt okoz. mint a rák, az is kárt okoz. a homoszexualitás nem okoz kárt, mint a szeplő, az sem okoz kárt.
2015. szept. 6. 18:02
 28/56 anonim ***** válasza:
100%

26. NEm tudom tudtad-e, de a tudósok is megoszlanak ebben. Egy részük szerint a génekbe kódolva van, hogy minden x. generációban legyen valaki ilyen. Mert hogy a túlnépesedett fajokban van sok. Nem nagyon látsz fehér tigrisek közt ilyet.

Amúgy szerintem nem kéne hogy tabu legyen a homo se a pedo téma. Attól, hogy nem beszélünk valamiről, még ott van.

Persze ha valami mód beszélgetés van erről, akkor kb azon a szinten, hogy dögöljön meg mind és gyűlöletesek már a létezésüktől fogva.

Az pedig nem viszi előre a dolgokat...

Sajna olyan szinten állunk, hogy ha már beszélni se lehet erről, akkor ugyan hogy lehetne bármit is tenni ezzel kapcsolatban? Mondjuk az ilyen módú erőszak elkövetésének arányát, vagy az ilyen vonzalmú emberek kezelését?

Lehet én vagyok túl naiv, de jobban örülnék, ha emberi módon bánnánk azokkal akik nem tettek semmit, csak vágynak rá.

Mondjuk a gyilkosság gondolata, vagy a rasszizmus gondolata sem bűntett önmagában,csak ha teszel is valamit, vagy előkészületeket, vagy konkrét tervet. Pedig egyik sem ártalmasabb ennél, mégis "normálisabban" van kezelve.

2015. szept. 6. 18:06
 29/56 anonim ***** válasza:
17%
#28 Az nem kár, hogy nem lehet (természetes úton) gyereked?
2015. szept. 6. 18:11
 30/56 anonim ***** válasza:
81%
27 és te honnan tudod biztosra hogy a melegség betegség?
2015. szept. 6. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!