Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pedofília betegség, a homoszexualitás nem?
Figyelt kérdés
Persze nem tartom betegségnek a homoszexualitást, de a pedofília mitől betegség? Gyógyítható? (azt is tisztázni szeretném, hogy semmilyen pedofil hajlamom nincs, csupán nemrég olvastam egy cikket arról, hogyan lett NEM betegség a homoszexualitás. Eszembe jutott, hogy vajon a pedofília lehet-e hasonló ehhez?) Ki mit gondol?2015. szept. 6. 15:57
11/56 anonim válasza:
#10 Egyrészt hazugság, mert a tudomány mai állása szerint nem tudjuk, hogy mi okozza. Másrészt vannak génhiba által okozott betegségek is.
12/56 anonim válasza:
#11 Nyilván nem mindegy, és nagyon helyes, hogy a pedofília (pontosabban a pedofil szexuális magatartás) büntetendő, a homoszex pedig nem. De attól még mindkettő betegség. A legtöbb betegséget nem büntetik.
13/56 anonim válasza:
A deviancia, viselkedészavar, pszichés BETEGSÉG nem ugyanazt jelentik, mindegyik teljesen mást jelent, egy deviáns ember nem beteg, viszont egy paranoid skizofrén igen. Ezekben a homoszexualitást hová helyeznétek el?
Nem védem a homoszexuálisokat, én sem vagyok az, örülök, hogy nem kötelező, de ettől még nem lesz betegség.
Betegség: az élő szervezet életfolyamatainak normálistól eltérő állapota.
De mi a normális?
14/56 anonim válasza:
Minden élőlénynek két alapvető ösztöne van: önfenntartás és fajfenntartás. Ez alapján a homoszexualitás egyértelműen betegség, hiszen az egyik alapvető ösztönnek ellentmond (de a biszexualitás már nem az).
15/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Olvastam egy férfiról, aki tudja magáról hogy pedofil- a gyerekekhez vonzódik- és orvoshoz jár, mert nem akar senkit sem bántani.... bár ki tudja ebből mi igaz.
2015. szept. 6. 16:53
16/56 anonim válasza:
Ezek szerint minden csiga beteg?
18/56 anonim válasza:
#17 A csigák hímnősek, így náluk eleve értelmetlen hetero-, homo- vagy biszexualitásról beszélni.
20/56 anonim válasza:
Az egyszerűbb élőlények, amiből az evolúció szerint az ember is kifejlődött mind hímnősek, vagyis lehet bármelyik fiú vagy lány és nem hinném, hogy mind betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!