Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lesz ennek valaha?
A lakótársammal már kb 5 éve élünk együtt, ezáltal legjobb barátok is vagyunk, mindketten melegek, és egymás tökéletes ellentétei.
Ha azt mondom egy tárgyra, hogy nézd milyen szép fekete akkor ő azt mondja rá hogy csúnya fehér. Semmiben nem egyezik meg a véleményünk.
Ez meg is mutatkozik a mindennapos vitákban.
Még az elején megbeszéltük hogy köztünk soha semmi nem lehet.
Mivel ennyit veszekszünk így rettentő nagy a szexuális feszültség közöttünk, már párszor egymáshoz feszültünk. De tartjuk magunkat a megbeszéltekhez, és még egyszer sem verekedtünk.
Viszont vannak érzéseink egymás iránt. Amikor nem vagyok vele hiányzik, vele akarok lenni és megölelni.
Aztán hazamegyek és puff megint veszekedés, és nagyon csúnyán bele tudunk mászni a másik lelkébe.
Amikor valaki másnál alszom, mindig féltékenykedik és nem szól hozzám sokáig. Amikor ő van valakivel direkt minden részletet elmesél, és húzza az agyam.
Egyikünknek sincsen igazán családja, így amikor szomorú az egyik, mindig vele alszik a másik. Néha olyan tökéletes minden együtt, de aztán ismét visszatérünk a való életbe.
Van esély arra hogy valaha jobb lesz a kapcsolatunk, vagy a reménykedés is botorság?
És ha cigányok lennének akkor mi lenne?! Undorodom az ilyen rasszistáktól.
Képzeld el van több ismerősöm is, aki cigány, ettől függetlenül jó emberek!
Amerikában azokat hívják cigánynak, akik lopnak és vándorló életmódot élnek, lehet cigány szőke, kékszemű, kis törékeny lány is.
Nem a bőrszínünk, a vállalunk vagy épp a szexuális orientációnk határoz meg elmondom neked. Az ész, a bölcsesség és a lélek ami fontos! Mindannyian ugyanolyan emberek lennénk ( ha nem lenne sok ilyen hülye, akik úgy gondoljak ők többek )
Nem vagyok rasszista. de amit ezek csinálnak, azt ugy nevezik, hogy cigánykodnak. nem tudnak normálisan együtt élni. Te írtad:
"Az ész, a bölcsesség és a lélek ami fontos!"
Hát ezeknek se eszük nincs, mert akkor már régen különköltöztek volna ha látták,hogy nem egymáshoz valók, nem is bölcsek, mert akkor nem veszekednének, és lelkük sincsen, mert semmilyen empátia nincs bennük, önzők, teljesen ki akarják sajátítani maguknak a másikat.
Ugyhogy erről ennyit. Vagyis cigánykodnak. Lehet.hogy így érzik jól magukat.
Ne haragudj de szerintem taplóság amit írsz!
Lehet hogy nem hoznak okos döntést, de amit a kérdező fiú irt, hogy a szüleinek nem kell...
Nekem meghalt az édesapám, életem legfeketébb foltja, soha nem fogok felépülni, de magamévá tudhatom a szeretetét, ez a fiú viszont nem kap szeretetet csak egy embertől, nem számíthat a szüleire, valószínűleg az ő helyében ugyanezt tenném, mert minden embernek szüksége van szeretetre.
Lehet hogy veszekednek egy porszemen is, de a masik fiú gondoskodik róla, szereti őt. És amikor ott kell állni, ő ott áll vele. És szerintem ez szép. És pont ez az igazi törődés, önzők nagyon ez tény, de mert egy nagyon erős kötődés alakult ki kettejük között.
Ez egyáltalán nem "cigánykodás" a szó is elundorit, és hogy ez benne van a mindennapi szlengben is. Szégyellem hogy a fiatal vagyok
Nyugi srácok!
Tudom hogy nem valami értelmes viselkedés amit művelünk. De tanácstalan vagyok.
Ismerek 2 srácot, akik pont ugyan ilyenek. Az egyik szőke hajú, a másik barna.
A barna hajú fiú bárkivel csókolózik, csakhogy a szőke fiú féltékeny legyen. Sajnos el szokta ezzel érni a célját, a szőke ilyenkor ideges lesz, hozzá sem lehet szólni.
Aztán iszik egy kicsit a szőke és elmegy valakivel, legalábbis el akarna menni, de a barna nem engedi, összevesznek. Több órát ordibálnak egymással, majd amikor a szőke kiüti magát, a barna megijed, aggódik érte stb stb stb aztán végül feldobja a vállára és hazaviszi. Gondoskodik róla.
Ez szokott leggyakrabban történni, komolyan már mindenki kívülről tudja a forgatókönyvet.
De mindenki tudja hogy szerelmesek egymásba.
Nagyon ritka köztük az egyetértés, folyamatosan egymás agyára mennek. Lehet hogy akar a kutyák ölik egymást, de a végen az életüket adnák a másikért.
Valakinek lépnie kell, ha ő nem teszi, hát légy bátor és vállald fel az érzéseidet!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!