Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van esély valaha is egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély valaha is egy "normális" meleg barátra?

Figyelt kérdés

Engem valahogy taszít a melegek többsége. Ez a feltünősködő, lányosan öltöző és viselkedő csoport. Én egyáltalán nem ilyen vagyok, tökre átlagos és ezért én is egy átlagos társra vágyom. Egy legjobb barátra úgymond. Igaz belém sem szorult sok férfiasság, de legalább nem viselkedem úgy, mint egy meleg (illetve úgy vettem észre, hogy azért heteroknak is vannak lányos tulajdonságaik. Vagy elnyomják, vagy élnek vele. Szóval talán ez nem gond.) Van egy tipikus meleg nézés is sokaknál, az sem jön be.

A kérdésem, hogy vannak-e olyan biszexuálisok vagy homárok ezen a Földön, akik az igaz társukat keresik és nem a fent leírt csoporthoz tartoznak? Mi a véleményetek?

2015. jún. 17. 09:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%

Korod?

Amúgy vannak normálisak...

De kevés...

2015. jún. 17. 09:27
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sok olyan meleg van, aki nem lányos. A meleg nézés az milyen? :D
2015. jún. 17. 09:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A normális melegekről látásból meg sem mondod, hogy azok.
2015. jún. 17. 09:41
 4/21 kovpet ***** válasza:
92%

"Engem valahogy taszít a melegek többsége."

A melegek többségéről nem is tudod, hogy meleg, ha nem mondja. Mert nem látszik.

2015. jún. 17. 09:59
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztató válaszokat! :)

Ha ez tényleg így van és nem lehet látni a többségről, akkor hogyan tudhatnám meg, hogy ki az?

Bár szerintem én senkinek sem kellenék :/

Egyébként olyan durva, hogy rengeteg ember fel sem vállalja. Inkább elnyomja és családot alapít, stb. és csak később "bánhatja" meg az egészet. Ha még azokat is beleszámoljuk...

Mégis úgy érzem, hogy csak én vagyok ezzel így egyedül a világban és mindenki normálisan éli életét.

2015. jún. 17. 10:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Bár szerintem én senkinek sem kellenék :/

Ezt az ökörséget meg verd ki a fejedből.

"Minden zsák megtalálja a foltját."

2015. jún. 17. 10:48
 7/21 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én is vagyok vele, hasonlónak örülnék.

F/29, Budapest

2015. jún. 17. 10:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem csak neked vannak világmegváltó gondolataid, úgyhogy ne dramatizáld ezt túl. Attól még, hogy a tömegközlekedésen nem mennek oda hozzád az emberek azzal, hogy "bocs, de nincs senkim, te is így vagy ezzel?" dumával, másoknak is lehet problémája.

Én sem találok magamnak senki normálisat, mégsem gondolom úgy, hogy én lennék az egyetlen...

2015. jún. 17. 11:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normálisak hidd el. Nekem is van sok normális barátom aki meleg!
2015. jún. 17. 11:33
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Így könnyebb elfogadni magam. Csak nem tudtam, hogy szerezhetnék "visszajelzést" erről.

És megtudtam, hogy a normálisak vannak többségben, csak tévhitben voltam. Csak a másik rétegre nyílván jobban felfigyel az ember és az ragad meg mindenkiben. És általánosít az ember (még én is). Ez a nagy hiba!

2015. jún. 17. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!