Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van esély valaha is egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély valaha is egy "normális" meleg barátra?

Figyelt kérdés

Engem valahogy taszít a melegek többsége. Ez a feltünősködő, lányosan öltöző és viselkedő csoport. Én egyáltalán nem ilyen vagyok, tökre átlagos és ezért én is egy átlagos társra vágyom. Egy legjobb barátra úgymond. Igaz belém sem szorult sok férfiasság, de legalább nem viselkedem úgy, mint egy meleg (illetve úgy vettem észre, hogy azért heteroknak is vannak lányos tulajdonságaik. Vagy elnyomják, vagy élnek vele. Szóval talán ez nem gond.) Van egy tipikus meleg nézés is sokaknál, az sem jön be.

A kérdésem, hogy vannak-e olyan biszexuálisok vagy homárok ezen a Földön, akik az igaz társukat keresik és nem a fent leírt csoporthoz tartoznak? Mi a véleményetek?

2015. jún. 17. 09:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Minden ember elmebeteg a maga módján és van egy esemény vagy egy beütése, ami egész életét megkeseríti.

Kíváncsi lennék a te "tökéletes" személyiségedre és életedre. Ha még nem történt meg vagy nem jöttél rá (hogy mi a hiba benned), akkor szerencsés vagy.

De hamarosan téged is utolér a sorsod, ahogy mindenkit előbb-utóbb.

2015. jún. 17. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te vagy így ezzel. Engem már az zavar, ha minden srácot megbámul, vagy ha egész idő alatt pasikról beszél. Rájöttem, nekem sokkal jobb a heteró világ. Utálom a feltűnősködést. Van olyan meleg barátom akit nagyon kedvelek, és ő is így van ezzel, vele nagyon jól elvagyunk.
2015. jún. 17. 14:50
 13/21 A kérdező kommentje:

Na igen, de a hetero világban is előfordul ez a nőknél és a férfiaknál. Akik mindenkit meg akarnak ejteni.

Bár tényleg, mintha a melegeknél ez gyakoribb lenne.

Ami még ellenszenvesebbé teszi őket / minket a többiek szemében. És így alakul ki az általánosítás.

2015. jún. 17. 15:09
 14/21 anonim ***** válasza:
szívesen beszélgetek, barátkozok veled, ha küldesz előtte képet, hogy mégis kivel beszélek, persze én is küldök, amúgy hány éves vagy? én 20F
2015. jún. 17. 15:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem volt kettő az egyik egy idő után nem keresett és ha írtam neki mindig csak tőmondatokkal válaszolt. A másikról azt hittem, hogy nagyon jó barátok vagyunk, de kiderült, hogy egy önző kuki (csúnyább szót nem enged a szűrő még kicsillagozva se), aki csak saját magával törődik senki mással (így velem sem),és hogy ez csak egy érdek barátság volt.
2015. jún. 17. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
hallod én nem régóta ismerkedem, de akikkel képet cseréltem konkrétan egyikről se gondolnád, hogy meleg vagy biszex, de tényleg.. konkrétan még nem is beszélgettem neten ilyen levágós b*zival.. csak normális heterós srácokkal.
2015. jún. 18. 02:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Jó olvasni az ilyet utolsó :)
2015. jún. 18. 08:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy én például egy normális vagyok.
2015. jún. 18. 14:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Van itt vki a válaszolók között, aki dél-dunántúli? :)
2015. jún. 18. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát én egyedi vagyok :D de szerintem is sokkal több az olyan meleg, akiről nem látszik. Ez az egyik oka hogy nem ismerek meleget és nem volt még kapcsolatom :F pedig annyira nem vagyok csúnya :(
2015. jún. 18. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!