Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély, hogy a testvéremnek valaha lesz normális párkapcsolata (is)?
nem irigylem a húgod. Nekem egyszer "volt" egy ilyen barátnőm, aki a környék macsójába volt belesajdulva. Szerintem még mindíg ő utána sóvárog, pedig a pasinak csak szexre kellett, meg ágymelegítőnek.
Ja, és engem, aki tényleg szerette volna őt, elhajtott a vérbe. Ez van. Majd tanul a hibájából
megpróbálhatod észérvekkel meggyőzni, de sok értelme nem lesz
amíg magától rá nem jön, hogy ez így neki se jó és nem teszi rajta túl magát, nem lesz normális kapcsolata
utána még lehet
de hogy ez mikor fog bekövetkezni, nem tudni, igazából csak rajta múlik
vagy egyszer észhez tér magától vagy akkorát kell csalódnia abban a srácban, hogy az észhez téríti
utána meg megbánja az egészet és sajnálni fogja az éveket amiket rá pazarolt
de sajnos ebben te nem nagyon tudsz segíteni
azért próbáld meg, hátha használ
Az a srác egy tiszta Faust. Ha drogozik, az nem baj, egy kis cannabis az adja a hangulatot. Ha részegen vezet, az az ő dolga. A szerelem nem ismer logikát.
Hogy a húgod valaha észhez tér-e? Miért, van neki esze? Húszéves korban kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!