Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenből lehet valaha normális párkapcsolat?
ha az egyik akár hónapok óta titkon odavan a másikért, de nem meri kimutatni, csak hosszú időn át epekedik, de a másik több mint valószínű, hogy ezt nem is sejti.
aztán az epekedőnek segítenek a barátai összehozni a kapcsolatot.
na az lenne a kérdésem, hogy ebből lehet normális kapcsolat, vagy az vágyakozó megmarad egy alárendelt, pitiző szerepben? esetleg nehezére eshet feldolgozni, hogy végre azzal jár, akiről eddig csak álmodozott?
Hááát én is így jöttem össze mostani barátommal (immár 3éve).
Ő se tudta az elején, csak barátok voltunk, és én jobban kimutattam az érdeklődésem, de viszonzás hiányában utána felvettem az eddig MINDIG!!! jól bevált taktikát: nem foglalkozok vele. 1 hónap múlva összejöttünk, úgy hogy ő mondta ki hogy szeretné, a kapcsolatunk elején se mutattam ki az érzéseimet egyrészről, nehogy túl soknak tűnjön és ne bízza el magát. Azt kell hogy mondjam bevált... ő 1 évig azt hitte hogy ő sokkal jobban szeret mint én őt:DDD aztán persze elmondtam neki:) Ez nem azt jelenti hogy jégcsapnak kell lenni természetesen, vagy parasztnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!