Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klaudia123094 kérdése:
A párom születésnapját nem igazán velem szerette volna eltölteni hanem szüleivel! Észre vettem hogy kapcsolatunk már nem olyan harmonikus amilyen volt. Szerintetek normális az ha születésnapján nem kívánt lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon rosszul esett! Válaszotokat várom!Élet társi kapcsolatban élek két éve2014. okt. 6. 11:30
1/14 anonim válasza:
Ha már nem harmonikus a kapcsolatotok, akkor előfordulhat az, hogy nem kíván veled nemi kapcsolatot létesíteni, és inkább a szüleivel tölti a születésnapját.
2/14 anonim válasza:
A látszólagos kérdésedre a választ már te is tudod.
Mi az igazi kérdésed?
4/14 anonim válasza:
Hat nem tudom, nálunk nincs kotelezo szex egyikünk születésnapján se..... Ráadásul csaladostol ünnepeljük mindannyiunket.
5/14 anonim válasza:
És mit mondott miért nem akart veled szexelni? Mert ha pl. fáradt volt, vagy más gondja volt, akkor megértem. De neked kell tudnod, hogy mennyire változott meg és leülni, megbeszélni vele. Ha a születésnapját nem akarta veled (is) megünnepelni, az mindenképpen jelzés értékű, hogy nem szeretné tovább a kapcsolatot.
6/14 anonim válasza:
Túl kevés az információ, hogy érdemben lehessen válaszolni.
Mit takar, hogy nem olyan harmonikus?
Ne haragudj, de vannak olyan nők, akik elvárják, hogy a férfi minden nap vele foglalkozzon és vele legyen és ha ez picit megbomlik, pl barátokkal, szülőkkel tölt el ilyen olyan alkalmakat, akkor már vége a harmonikus kapcsolatnak.
7/14 A kérdező kommentje:
1 évvel ezelőtti születésnapján azt mondta hogy neki az a legjobb ajándék ha velem van és érezhet engem és hogy minden születésnapját így kívánja tölteni! ennek ellenére most nem így alakult..
2014. okt. 6. 11:46
8/14 anonim válasza:
És csak ez az egyetlen alkalom jelenti a nem harmonikus kapcsolatot? Vagy van egyéb példa is rá.
9/14 anonim válasza:
tudod,olyan is van,hogy nem mindenki éli meg örömként a sokasodó éveket.És bántja,hogy repülnek.És lehet ellentétben az,amit mond,meg az,amit érez.
10/14 anonim válasza:
Nem is szülinap az, ahol nem dug meg téged, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!