Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom születésnapját nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudia123094 kérdése:

A párom születésnapját nem igazán velem szerette volna eltölteni hanem szüleivel! Észre vettem hogy kapcsolatunk már nem olyan harmonikus amilyen volt. Szerintetek normális az ha születésnapján nem kívánt lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon rosszul esett! Válaszotokat várom!Élet társi kapcsolatban élek két éve

2014. okt. 6. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elso evben ujdonsag voltal a szulinapjan, masodik evben mar nem.

Van ilyen:(

2014. okt. 6. 11:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem csak ez az egy ok! azelőtt mindenről beszámolt ha valami problémája volt meghallgattam segítettem amiben tudtam! Most már nem oszt velem meg mindent! ha esetleg én rosszul érzem magam nem foglalkozik velem! de ha pl nővére érzi magát rosszul akkor teljesen ki akad ..ugy érzem szülei és testvérei sokkal fontosabb mint én ! feleslegesnek éreztem magam most szülinapján!
2014. okt. 6. 11:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt fáradt! Úgy gondolta el leszek én otthon az édesanyjával..elment unoka testvérével biliárdozott stb a lényeg hogy jól érezte magát(nélkülem) egész nap!
2014. okt. 6. 12:06
 14/14 anonim válasza:
100%

Szia kérdező!

Én is ebbe a helyzetben voltam,csak én pasi vagyok.Nekem ugyan ezeket játszotta el nekem a barátnőm.Én közöltem vele,ha az anyja meg az apja fontosabb mint az akivel együtt él,akkor hazalehet költözni anyucihoz,apucihoz,mert nekem kislányok nem kellenek.

Én ezt így elmondanám a helyedben és szóvá tenném neki,hogy neked ez nem tetszik.Az rendben van hogy a szülőkkel is kell együtt lenni,de amikor a közös programotoknál fontosabb az már elég nagy gáz én úgy gondolom.Szóval szerintem közöld csak vele,ha neki fontosabb a kib..szott anyjával és apjával együtt lenni,mint a ti közös programotok,akkor keressen magának mást és el lehet takarodni.

2014. okt. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!