Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért írogat, normális ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat, normális ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Barátnőmmel elég sokat veszekedtünk és elégé hisztis egy nő.

Ami engem teljesen ki készít, ezt nem lehet bírni.

Tegnapi nap szakítottam is velem mert ezt a hisztis nincs ember aki ki bírná.

Le tiltottam fb ról , ő csinált egy másik fb ot és írogat

"hogy én milyen szemét vagyok, volt egy lány aki szeretet, majd el költözik egyedül". A volt barátnőmre is rá írt és kérdezgette hogy én milyen vagyok stb...

Szerintetek miért csinálja ezeket? Ha neki szemét vagyok miért nem hagy békén?

2014. okt. 22. 11:07
 1/5 A kérdező kommentje:
"Tegnapi nap szakítottam is vele mert ezt a hisztit nincs ember aki bírná" bocs hogy el írtam
2014. okt. 22. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy szakítottál vele.. Keveri a szart? ne foglalkozz vele, majd megunja. Ne beszélj vele.
2014. okt. 22. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak, akik nem tudnak kulturáltan elszakadni...

Nem bírnám elképzelni, hogy bárkire is ennyire ráakaszkodjak... ha valaki (akár társ, akár csak ismerős) bepikkel rám, vagy megbánt, vagy bármi, és nem akar többet látni, tiszteletben tartom. Nem erőltetem magam rá valakire, aki nem kívánja a társaságomat. Szerintem ez lenne a normális.

2014. okt. 22. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A barátnőd szarul érzi magát, és szeretné, ha te is így lennél ezzel. Ahogy Vera írta, vannak, akik nem tudnak kulturáltan szakítani.
2014. okt. 23. 11:33
 5/5 anonim válasza:
Biztos szeret még,valamennyire......
2014. okt. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!