Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akarni fogok majd valaha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarni fogok majd valaha így normális párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

25 vagyok, kicsit több mint két éve csak szexpartnereim vannak, akikkel rendszeresen találkozom. 3 darab 40-es, jól szituált családanya (az egyik gimnáziumi tanár pl.), akik titokban velem élik ki magukat. Szeretem a durvább, alázós szexet, és ők is azt, hogy egy utolsó k-vaként bánok velük az ágyban. Kifejezetten élvezem, ahogy ezekből a látszólag szende nőkből titokban előhozom ezt az oldalukat is, ez a fő oka, hogy nem keresek magamnak "normális" párkapcsolatot.

Viszont felmerül bennem, hogy meddig lehet ezt művelni? Igazság szerint nekem semmi igényem még rá, de azért úgy képzelem el magamat 30 évesen, mint egy rendes családapa. Attól tartok, hogy ez nem fog összejönni viszont.

2014. dec. 29. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, pedig ha 5 év múlva családapa szeretnél lenni jól bele kell húznod.
2014. dec. 29. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:

1., Undorító amit csinálsz, ha ez az egész egyáltalán igaz ..

2., Így tuti nem lesz normális kapcsolatod és 30 évesen nem leszel NORMÁLIS családapa.

3., Melyik normális nő vágyna egy ilyen hímringyóra? Na ugye ...

4., Szóval ha most abba hagyod, talán lehet még valamikor komoly kapcsolatod.

5., Képzeld el a leendő barátnődet, amikor elmondod neki milyen életet éltél, tetszene neki?

Ezek függvényében gondolkozz el.

2014. dec. 29. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem hülyeségeket beszélnek az előző kommentelők, túl fiatalok és nincs tapasztalatuk, legalábbis a megnyilvánulásaikból így gondolom. tegyük fel 30 évesen kinövöd a milfes dolgot és összeszedsz egy érett gondolkodású csajt. ha normális vagy és neki is bejön az alázós szex akkor miért ne működhetne? kit érdekel, hogy hány idősebb nőt du*gtál meg?

mindenki gondoljon csak vissza, hogy ő maga vagy az ismerősei miket csináltak középiskolában... és lám a többség mégis viszonylag "normális" felnőtté vált. hány olyan nő van akivel tényleg mindenféle mocsokságot meg lehetett csinálni amíg még nagyon fiatal volt, most pedig családanya. ne legyünk már ennyire prűdek! 30 évesen szerintem még nem fogsz eljutni oda, hogy családapa legyél, de 35-40 évesen miért ne lenne jó? 27 éves vagyok, nekem sem volt még "rendes" úgymond párkapcsolatom és akkor mi van? van aki későn érő típus. azzá válasz aki lenni akarsz. ha most az esik jól, hogy 40 éves jól szituált családanyákat alázol akkor tedd azt! ha van köztük budapesti és nincs haverod, de érdekelné őket egy partibavágás akkor pedig írj privátot :D

2014. dec. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!