Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van esély valaha is egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély valaha is egy "normális" meleg barátra?

Figyelt kérdés

Engem valahogy taszít a melegek többsége. Ez a feltünősködő, lányosan öltöző és viselkedő csoport. Én egyáltalán nem ilyen vagyok, tökre átlagos és ezért én is egy átlagos társra vágyom. Egy legjobb barátra úgymond. Igaz belém sem szorult sok férfiasság, de legalább nem viselkedem úgy, mint egy meleg (illetve úgy vettem észre, hogy azért heteroknak is vannak lányos tulajdonságaik. Vagy elnyomják, vagy élnek vele. Szóval talán ez nem gond.) Van egy tipikus meleg nézés is sokaknál, az sem jön be.

A kérdésem, hogy vannak-e olyan biszexuálisok vagy homárok ezen a Földön, akik az igaz társukat keresik és nem a fent leírt csoporthoz tartoznak? Mi a véleményetek?

2015. jún. 17. 09:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
67%

Bírom az ilyen homofób melegeket.

Nem mintha eleget kapnánk amúgy is, itt vannak a hozzád hasonlók pluszba.

2015. jún. 19. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!