Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Fantáziáltatok valaha nőkről?
Figyelt kérdés
Gondoltatok,fantáziáltatok,maszturbáltatok nőkre?Gondoltatok nőkre szexuálisan?2015. jún. 4. 22:05
1/9 anonim válasza:
Gondoltam már rá, hogy milyen lenne ha eg nő felcsatolhatóval megdug.
Viszont akkor valami nagyobb fajtával, és lehetőleg férfiasabb alkatú nő.
Meg néha azon gondolkodom, hogy egy nő feneke mennyivel lehet másabb...
2/9 anonim válasza:
# 2
Szerintem próbáld valahol máshol levezetni a szexuális frusztrációdat. :-)
4/9 A kérdező kommentje:
s milyen volt 3-as?lehet hogy biszex vagy?
2015. jún. 5. 20:29
5/9 anonim válasza:
akkor szoktam nőkről fantáziálni ha éppen a barátommal szexelünk és még nagyon nem akarok elmenni
6/9 Béla211 válasza:
Utolsó én is ezt szoktam csinálni:D. Magam elé képzelek a puncit hogy nyalnom kell és mindjárt 10perccel tovább bírom....
7/9 anonim válasza:
Igen, kamaszkoromban, amikor próbáltam magamban elfojtani a meleg gondolatokat. Erőltettem magam, hogy lányokra gondoljak recska közben, de keserevesen nehezen mentem el... nem indítanak be a csajok!
25F m
8/9 anonim válasza:
igen, régebben volt ilyen és voltak szexuális tartalmú álmaim is csajokról kb 25 éves korom környékén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!