Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lesz ennek valaha?
A lakótársammal már kb 5 éve élünk együtt, ezáltal legjobb barátok is vagyunk, mindketten melegek, és egymás tökéletes ellentétei.
Ha azt mondom egy tárgyra, hogy nézd milyen szép fekete akkor ő azt mondja rá hogy csúnya fehér. Semmiben nem egyezik meg a véleményünk.
Ez meg is mutatkozik a mindennapos vitákban.
Még az elején megbeszéltük hogy köztünk soha semmi nem lehet.
Mivel ennyit veszekszünk így rettentő nagy a szexuális feszültség közöttünk, már párszor egymáshoz feszültünk. De tartjuk magunkat a megbeszéltekhez, és még egyszer sem verekedtünk.
Viszont vannak érzéseink egymás iránt. Amikor nem vagyok vele hiányzik, vele akarok lenni és megölelni.
Aztán hazamegyek és puff megint veszekedés, és nagyon csúnyán bele tudunk mászni a másik lelkébe.
Amikor valaki másnál alszom, mindig féltékenykedik és nem szól hozzám sokáig. Amikor ő van valakivel direkt minden részletet elmesél, és húzza az agyam.
Egyikünknek sincsen igazán családja, így amikor szomorú az egyik, mindig vele alszik a másik. Néha olyan tökéletes minden együtt, de aztán ismét visszatérünk a való életbe.
Van esély arra hogy valaha jobb lesz a kapcsolatunk, vagy a reménykedés is botorság?
Sokat gondolkodtam, hogy kellene írni, mert elég kacifántosnak indult ez a kérdés. De így, hogy már több részlet is tisztázódott, kénytelen vagyok azt az ötletemet/javaslatomat leírni, ami már akkor megfogalmazódott bennem.
Szerintem egy újboli megbeszélés nem ártana. Azt a fogadalmat meg lehet semmisíteni, vagy fel lehet függeszteni. Meg kell próbálnotok együtt, egymásnak élni. Igaz akkor nincs félrelépés, másfelé kacsintgatás.
Ha esetleg nem jön össze, még mindíg ott van a lehetősége a visszatáncolásnak, vagy új élet kezdetének, de természetesen külön-külön.
Szereintem a köztetek levő konfliktust nem az ellentét okozza, hanem a szexuális vonzalom, amint próbáltak veszekedéssel leplezni.
Vonzódsz hozza úgy, ugye?
Ő tényleg nem az a "beszéljük meg a problémáinkat" típus. Még játékosan sem. Volt egy nagyon nagy veszekedésünk, szerintem egy apró dolgon, de számára nagy ügy volt. Elmentünk bulizni, ott kiderült, ahelyett hogy megkérdezett volna, mindenki előtt elhordott mindenféle mocskos k-rv-nak. Akkor sem úgy békültünk ki, hogy megbeszéltük.
Persze hogy szeretem őt, az életemet képes lennék feláldozni érte, tudom azt, hogy ő szeret engem a világon a legjobban, és ez fordítva is igaz.
Nem tudom a meleg világban létezik igazi párkapcsolat? Olyan igazi szerelem, ami örökké tart?! Megcsalások nélkül?
Hát persze hogy vonzódom hozzá, de nem tudok olyat mondani az ismeretségi körömből, aki nem. Ő az a tipikus álom pasi, izmos, de vékony, gyönyörű szempár, kis borosta, pár tetko, rezzenéstelen önbizalom. Ránézel és uhh.
Eddig összesen talán 2x, az első az a megismerkedésünkkor volt, a második meg másfél-két éve, de akkor nagyon aranyos volt.
Hosszú idő után először találkoztam anyukámmal és nem alakult jól.
Akkor eléggé ki voltam bukva, és mondta hogy nincsen is rájuk szükségem, mert itt van nekem ő, és ő soha nem fog magamra hagyni és a hosszúúúú monológja után megcsókolt.
De ennyi.
Már ma is csúnyán összeveszünk és még dél sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!