Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek melyik a legb-zisabb frizura? Nektek mi az amit esetleg szeretnétek de nem mertek, és mi volt a legmelegebb amit bevállaltatok valaha?
Illetve szerintetek ezek a hajak vonzóak?
Mennyire fontos része az identitásodnak, hogy olyan "leszbis" frizud van?
Nekem mell alá érő, hullámos vörös hajam van. Illetve sminkelni is szeretek és nőies ruhákban járni, egy szóval egyáltalán nem látszom "leszbis"-nek. :) De általában a fiúsabb lányokról szokták levágni ezt, akár melegek akár nem. Rövid, hátul vagy oldalt felnyírt, esetleg rövid emo haj, ilyesmi.
Én nagyon szívesen levágattam volna nagyon rövidre és oldalt felnyírtam volna, de rájöttem, hogy hiába tetszene az is, hiányozna a hajam. :)
Én pont most növesztem a fekete hajamat :)
De tetszenek a rövid hajú, oldalt felnyírt, hosszabb féloldalas frufruval megáldott hölgyemények :$ :P
Nekem most vállig érő fekete hajam van, de volt olyan időszakom amikor nagyon kiakartam tűnni és rövidre vágattam, olyan Miley Cyrus-osan rövidre csak feketében.
Egyébként szerintem ez a legleszbisebb haj: (de soha nem jönnék össze ilyennel, túl fiús, túl ápolatlan :D)
Nőiesebb frizurákban én ezt tartom "leszbisnek", mert sok leszbikus kedveli:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!