Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homofóbia gyógyítható? Miért jó érzés a homofóboknak hogy bánthatnak másokat?
Kognitív disszonancia redukció!!! Csodálkoztam, hogy a kommentek alatt senki sem hozta fel a bibliát és ez felettébb érdekes. Szerintem mindenki foglalkozzon a saját dolgával és ne a máséval. Az emberek alapvetően különbözők az meg már tényleg egy mellékes dolog, hogy ki kihez vonzódik. A legjobban a 4 falas kijelentés tetszik. Személy szerint ha én mint meleg nem csókolózhatok nyilvános helyen és nem foghatom meg a barátom kezét akkor a heterók se csinálhassák ugyan azt. Azon kívül, hogy heteroszexuálisak semmivel sem különböznek. Azok akik azt állítják, hogy ez nevelés meg döntés kérdése vicces emberek. Alapból nem úgy fogod nevelni a gyereked, hogy meleg legyen, de attól még lehet, hogy az lesz és nem tehetsz ellene semmit.
UI: Ellenezzétek a házasságot és az örökbefogadást nyugodtan. A melegek attól még továbbra is a heterosexuálisok szerelméből lesznek.
Én azt gondolom, a gyereknek kifejezetten jt tenne, ha örökbe fogadnák, mert nagyon kevés az örökbe fogadó szülő, sok agyerek. A nagyobb családi körünkben van örökbefogadott testvérpár, hát elég érdekeseket mesélnek a korábbi örökbefogadóikról, el is szöktek tőlük, kvázi mint a Twist Olivérben. Ha a melegek anyagilag és érzelmileg megfelelő otthont tudnak biztosítani, szerintem ez sok gyereknek segít.
Amúgy ma jött velem szembe 2 férfi kézen fogva az utcán. Mondjuk lehet, hogy külföldiek voltak,de igazából nem dőlt ránk tőle egyetlen oromzat sem. Viszont nem nagyon szóltak semmit azok sem, akik mögöttük mentek, illetve valószínűleg a fotelharcosok épp félrenéztek... valami különös okból kifolyólag...
Az örökbefogadással kapcsolatos megbotránkozásokon néha úgy el tudok csodálkozni...
A homofóbok, akiknél ha szóba hozod, hogy vannak erőszakos/alkesz szülők, azt felelik általában, hogy "Hát igen, sajnos nem mindenkinek adatik meg a legjobb családi háttér :( " viszont ha a meleg párok gyereknevelését hozod szóba, rögtön nyálfröcsögve ordítanak rád, hogy a melegek tönkreteszik a fiatalok lelkét, meleg ne menjen 2 méternél közelebb gyerekhez, meg hogy van pofám még csak rá gondolni is, hogy ilyen emberek alkalmasak felnevelni egy gyereket.
Bámulatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!