Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homofóbia gyógyítható? Miért jó érzés a homofóboknak hogy bánthatnak másokat?
20!
Tehát nem a melegketől undorodsz hanem attól hogy úgy élik az életüket hogy nem igyekeznek a te szemed elől elrejteni hogy melegek? Ez a bajod?
Nagyon hasonlít ez arra a szövegre amikor azt mondják hogy "tartsátok a 4 fal között". Mégis mit kéne ott tartanunk? Mert a szexet a meztelenséget természetesen mi is ott tartjuk. De a személyiségünket, azt hogy kit szeretünk az miért tartsuk ott? Te otthon tartod? Te csak otthon adsz csókot a párodnak amikor mondjuk hosszabb idő után találkoztok újra, mondjuk az állomáson? Ugye hogy nem? Akkor tőlem miért várod el hogy én ezt tegyem? Miért gondolod hogy te értékesebb vagy mint én vagy bármelyik másik meleg?
"Az hogy számodra természetes az hogy undorodsz valamitől az még nem jelent semmit."
Nemcsak én undorodom tőle, hanem mindenki, akinek nem mosta át az agyát a b_zipropaganda. Lásd amit a gyerekekről írtam, ők se tudják mire vélni, mert bennük is megvan az ösztön, hogy lány fiúval, fiú lánnyal.
"Te csak otthon adsz csókot a párodnak amikor mondjuk hosszabb idő után találkoztok újra, mondjuk az állomáson? Ugye hogy nem? Akkor tőlem miért várod el hogy én ezt tegyem?"
Azért, mert az emberek többségét megbotránkoztatja. A nudisták se járnak meztelenül az utcán.
A nudisták azért nem járnak meztelenül az utcán mert az törvény ellenes. Csókolózni viszont nem az.
A gyerekeknek egyáltalán nem szokott ez furcsa lenni. Azoknak a gyerekeknek furcsa csak akik már előtte kapnak egy jó nagy adag homofóbpropagandát otthon.
A többség nevében meg ne beszél mert a többség magasról tesz a másik szexualitására. Egy hangos kisebbség mocskolódik csak folyton. Írországban egyértelműen bebizonyosodott hogy az emberek túlnyomó többsége még a melegházasságot is támogatja.
Nem tűnik fel hogy legfejlettebb államok a legbefogadóbbak is egyben? Minél primitívebb egy kúltúra annál kevésbé toleráns. A négereknél azt is agyonütik aki nem ugyanahhoz a felkezethez tartozik, vagy epilepszás, vagy túl szép(boszorkány) stb. Az ember ösztönösen fél attól ami ismeretlen ami szokatlan neki. A fejlettebb embereknél akik képesek racionálisan végigondolni hogy a melegek nem ártanak senkinek ott az intelligencia legyőzi az ösztönt. A magyarok egy részénél az ösztön győz. Sokkal egyszerűbb kijelenteni hogy ez undorító, bevágni 6 sört és kimenni mocskosbu*zizni a felvonulásra.
Még egyszer mondom vannak törvények. Amik mindannyiukra érvényesek, ezek nem tesznek különbséget szexuális irányultságok között. Te sem vagy semmivel sem jobb vagy egészségesebb mint én. Csak ezt hiszed magadról.
"A nudisták azért nem járnak meztelenül az utcán mert az törvény ellenes. Csókolózni viszont nem az."
Tévedsz, a törvény csak azt tiltja, hogy nemi vágy kielégítése céljából mutogasd magad. Ez alapján legális - bár megbotránkoztató - meztelenül járni az utcán, a b_zifelvonuláson részt vevőket viszont simán be lehetne csukni.
"A gyerekeknek egyáltalán nem szokott ez furcsa lenni. Azoknak a gyerekeknek furcsa csak akik már előtte kapnak egy jó nagy adag homofóbpropagandát otthon."
Ha a homofóbpropaganda nálad azt jelenti, hogy megtanítják a gyereknek, hogy a család anyukából, apukából és gyerekekből áll, akkor elképzelhető, hogy így van. Szerencsére a szülők többsége ilyen téren még normális.
"A többség nevében meg ne beszél mert a többség magasról tesz a másik szexualitására. Egy hangos kisebbség mocskolódik csak folyton."
Az én ismerőseim legalább 90%-a undorodik, ha smároló b_zikat lát.
"Írországban egyértelműen bebizonyosodott hogy az emberek túlnyomó többsége még a melegházasságot is támogatja."
Elég szomorú, de látod, itt is van olyan, aki támogatja, mégis elítéli, ha a b_zik mutogatják magukat.
"Nem tűnik fel hogy legfejlettebb államok a legbefogadóbbak is egyben? Minél primitívebb egy kúltúra annál kevésbé toleráns."
Nem sokáig maradnak a legfeljettebb államok, ha nem szabnak gátat a szélsőliberális mocsoknak. Nem kell messzire mennünk példáért: Magyarország a 19. században a legliberálisabb európai államnak számított, sehol máshol nem volt ilyen jó dolguk a kisebbségeknek. Eredmény? Trianon.
"A fejlettebb embereknél akik képesek racionálisan végigondolni hogy a melegek nem ártanak senkinek ott az intelligencia legyőzi az ösztönt."
Én inkább úgy mondanám: a buta embereknél a b_zipropaganda legyőzi az ösztönt és a józan észt.
"Még egyszer mondom vannak törvények. Amik mindannyiukra érvényesek, ezek nem tesznek különbséget szexuális irányultságok között."
Akkor mi a probléma?
Hány haverod van? Max 40-50? Ez elég kevés egy reprezentatív mintához. Közvéleménykutatások szerint viszont a többség nem így gondolja mint te.
A család nem abból áll amit te meghatározol másnak. A család azt jelenti hogy azok az emberek a legszorosabban összetartozóknak érzik egymást, együtt élnek és szeretik egymást. Ez ezerféle felállású lehet, nagymama, anya, gyerekek, nagybácsi stb. Sok sok valódi példa létezik erre. Nem te mondod meg nekem hogy az én családom milyen tagokból kell hogy álljon. A gyerekednek sem te mondod meg, csak megpróbálod már előre ráerőltetni a saját világképedet.
A probléma az a törvényekkel hogy ugyan az utcán való viselkedésben nem tesz különbséget a szexuális irányultságok között viszont a házasságnál igen. Ezen kell változtatni hogy ne legyen különbség.
Nem vagyok hajlandó reagálni az eddigi hülyeségekre; sőt még végigolvasni sem akarom, de ha már 26os ezt írta: "Én inkább úgy mondanám: a buta embereknél a b_zipropaganda legyőzi az ösztönt és a józan észt."
akkor lenne szíves említeni nekem normális intelligens homofóbokat?
Mert a mondandójából azt szűröm le, hogy van példája. Különben nem mondana ilyeneket.
Én személy szerint tudok mondani társadalmileg megbecsült anti-homofób embereket. (pl Stephen Hawking, Neil DeGrasse Tyson - nézz utánuk )
"Hány haverod van? Max 40-50? Ez elég kevés egy reprezentatív mintához. Közvéleménykutatások szerint viszont a többség nem így gondolja mint te."
A közvéleménykutatásokból az derül ki, amit az azokat készítő cég láttatni szeretne. De ha gondolod, linkelhetsz nekem egy ilyen felmérést.
"Nem te mondod meg nekem hogy az én családom milyen tagokból kell hogy álljon."
Nem, viszont ha két apuka van, az már nem család.
"A gyerekednek sem te mondod meg, csak megpróbálod már előre ráerőltetni a saját világképedet."
Nem kell ráerőltetni, ösztönösen jön magától. A jó neveltetés csupán összhangban van az ösztönnel.
"A probléma az a törvényekkel hogy ugyan az utcán való viselkedésben nem tesz különbséget a szexuális irányultságok között viszont a házasságnál igen."
Miért tenne különbséget? Egy hetero és egy b_zi férfi is feleségül vehet egy nőt, illetve egy hetero és egy leszbikus nő is férjhez mehet egy férfihoz.
"akkor lenne szíves említeni nekem normális intelligens homofóbokat?"
Azt tekintjük homofóbnak, aki valóban az, vagy azt, aki normalitáspárti? Utóbbira tudok példát: Vona Gábor.
Vona Gábor :DDDDDDDD
Köszönöm, pont azt kaptam, amire számítottam!
29!
Közvéleménykutátás témában szerintem te magadból indulsz ki amikor azt mondod hogy a kutatók ott a saját szájuk íze szerint módosítják az eredményt
Reprezentatív mintának meg ott az írországi népszavazás. Kicsit erősebb minta mint a te haverjaid.
Nem te mondod meg hogy két férfi lehet e család vagy sem.
A törvény szerinte te összeházasodhatsz azzal akivel szeretitek egymást és mindketten házasodni akartok én meg nem tehetem meg. pusztán azért mert azonos neműek vagyuk. Vagyis a törvény előre megszabja hogy kibe lehetek szerelmes. Ezért kell megváltoztatni.
Amit meg erre mondtál az egy borzasztóan cinikus érv. Gondolom ezt te is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!