Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homofóbia gyógyítható? Miért jó érzés a homofóboknak hogy bánthatnak másokat?
kérdező, semmi értelme leállni homofóbokkal vitázni, nem lehet rájuk hatni észérvekkel, mivel a homofóbok:
1, látens melegek, akik frusztráltak elfojtott szexualitásuk miatt
2, életükkel elégedetlen frusztrált emberek, akik mindenáron gyűlölni akarnak vkit
3, tájékozatlan, tudatlan emberek
Magyarországon meg aztán tényleg nagyon egyszerű a legtöbb ember, és szinte mindenki gyűlöl mindenkit.
33: inkább nem mondanék ilyeneket, amikor a kormánynak külön programokkal kell előállnia, hogy hazacsalogassa a lakóit.
Az meg vajon csak a véletlen műve lenne, hogy a fejlettebb országokban nagyobb toleranciával rendelkeznek az emberek? Ki tudja...
"Reprezentatív mintának meg ott az írországi népszavazás. Kicsit erősebb minta mint a te haverjaid."
Az írek nem arról szavaztak, hogy undorodnak-e a smároló b_ziktól.
"Nem te mondod meg hogy két férfi lehet e család vagy sem."
Valóban nem én, hanem az évezredes hagyomány.
"A törvény szerinte te összeházasodhatsz azzal akivel szeretitek egymást és mindketten házasodni akartok én meg nem tehetem meg. pusztán azért mert azonos neműek vagyuk. Vagyis a törvény előre megszabja hogy kibe lehetek szerelmes. Ezért kell megváltoztatni."
A természet is milyen rohadt szemét, hogy én csinálhatok gyereket azzal, akivel szeretjük egymást, te pedig nem.
Szerintem ahhoz, hogy a társadalom a melegekkel elfogadóbb legyen, mindkét oldalnak türelmesnek és megértőnek kell lennie.
Én meleg vagyok, viszont meg tudom érteni azokat az embereket, akik undorodnak a melegektől, hiszen egy 15 éve még ez a téma szóba se került, most viszont már egyre többször előfordul a médiában, a való életben is, és azoknak az embereknek nagyon nehéz ezt a változást követni, akik még mindig annak a korszaknak a gondolkodását vallják. Azonban nekik is el kellene vonatkoztatniuk attól, hogy minden meleg magamutogató, rózsaszínruhás piperkőc, mert ez nem igaz. Végre meg kellene érteniük, hogy azért, mert más a szexuális orientációja valakinek, ugyanolyan megbecsült, és hasznos tagja lehet a társadalomnak, mint bárki más. Nagyon rosszul esik, ha valaki lenéz és ócsárol, csak azért, mert neki nem tetszik az, ahogyan én a magánéletemet élem, miközben dolgozom, tanulok és rendesen/hasznosan élem az életemet.
38.!
Te ennek a normális meleg srácnak sem engednéd meg hogy a párjával összeházasodjon.
Én nem akartam válaszolni a kérdésre, csak érdeklődően olvasgattam. De szerintem a gyerekekre való hivatkozás olyan gáz ebben a témában. Én úgy emlékszem, gyerekkoromban egy sima fiú-lány párból álló csókolózó pár miatt is zavarba jöttem egy parkban (erre konkrétan emlékszem). A bátyám állítja, hogy Olaszországban két recepciós srác viszont előttünk smárolt, na erre bezzeg nem emlékszem. (Pedig a történet szerint ugyanannyi idős voltam kábé, szóval felfogtam volna, mit látok.) Tudom, ez csak egy példa volt, de szerintem a gyerekek alapvetően csak rácsodálkoznak a világra, nem lesz semmi bajuk, ha ilyen párt látnak. Illetve egy sima heteró párra is rácsodálkoznak, és nem a heteróság/melegség miatt, hanem mert valami számukra még ismeretlent látnak.
Például valaki azt írta: ettől majd ehhez lesz nekik is kedvük (lehet,hogy nem pont így fogalmazott). De ez szerintem nem így működik. Itt szerintem csak arról van szó, hogy a szülők nem tudják, mit mondjanak a gyereknek (szerintem csak annyit kéne, hogy a 2 illető szereti egymást, ugyanúgy mint egy férfi meg egy nő, ilyen is van a világon, bár ritkább), és akkor azt mondják, hogy ez káros a gyerekre. Szerintem egy szülő káros a gyerekre, aki nem tudja számára helyén kezelni a dolgokat. Semmi baja nem lesz a gyereknek ettől, és kedve sem lesz ettől hozzá, ez egy szexuális irányultság, nem egy "kedv". És ha ne adj isten kipróbálná idősebb korában, akkor úgyis rájönne, hogy heteró. Igazából ebben a témában csak attól lehetne félni, hogy a következő generáció elfogadóbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!