Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homofóbia gyógyítható? Miért jó érzés a homofóboknak hogy bánthatnak másokat?
#60: Éppen elég ilyen esetről hallottam ahhoz, hogy ne higgyem, hogy az az esély minimális. Nem azért, de a gyerekre valószínűleg erősebb hatással van, amit otthon hallgat egészen kicsi kora óta, illetve amit a világban lát elfogadottként(= fiú lánnyal, lány fiúval), mint az, hogy évente egyszer véletlenül meglátja a tévében, hogy bácsik rózsaszín tangában vonulnak végig az utcákon.
(Ez az #59-es válaszolónak természetesen nem szól, tudom, hogy ő csak gúnyolódott, és nem rajtam.:D)
Some of the strongest current evidence that some people are born gay is based on a phenomenon called the fraternal birth order effect. Several peer-reviewed studies have shown that men with older biological brothers are likelier to be gay than men with older sisters or no older siblings. The likelihood of being gay increases by about 33 percent with each additional older brother. From these statistics, researchers calculate that about 15 to 30 percent of gay men have the fraternal birth order effect to thank for their homosexuality.
--------
Olyan hülyék vagytok néhányan..
Rambon és Bud Spanceren nőttem fel, mégsem éreztem SOHA szükségesnek, hogy fizikai erőszakkal oldjam meg a problémáimat.
A keresztlányaim oda vannak az éneklős vetélkedőkért, mégsem hiszi egyik nyomika sem hogy tud énekelni...
Habár apám fiatalon nemegyszer látta a star warst, és még mindig érdeklődik a világűrért...Umm na mindegy.
Szeretném tudni, hogy vajon ki oltotta be liberális b_zipropagandával az olyan népeket, mint a görögök, a vikingek, vagy éppen az indiánok... Meert ugye ezek a népek is toleránsak voltak a korukhoz képest.
Fogalmam sincs honnan szedtek kábelTv-t :/
Továbbá nézzetek már utánna hogy mi a "propaganda" szótári definíciója, mert ennyi idő után is rosszul használni már marha ciki (khm 55%)
Wikipedia szerint: "A propaganda célja bizonyos nézetek elterjesztése, a befogadók véleményének befolyásolása, meggyőzése."
Pontosan az, ami manapság a médiában megy a homoszexualitással kapcsolatban.
Akkor miért használod mindig úgy ezt a szerencsétlen szót, mintha "áttérítést" jelentene?
Más lenne, ha a médiában azt reklámoznák, hogy "Legyél meleg! Melegnek lenni ezerszer jobb, mint heterónak! A menő kölykök mind melegek!"
Most viszont az van, hogy némely filmbe beleraknak egy meleg szereplőt, hogy reprezentálják, hogy ha tetszik, ha nem, ebben a lepusztult társadalomban igenis van ilyen. Megfigyelhető, hogy ez a szereplő szinte SOHA nem a főhős. A főhősök általában heterók, de ez valahogy mégsem "változtatja" heteróvá azokat, akik melegek. Érdekes..
Itt max azt terjesztik, hogy ne legyél egy utolsó tudatlan seg6fej azokkal, akik egy kicsit is mások, mint te.
Ha már itt tartunk, az sem propaganda, hogy a melegek az alapvető emberi jogaikért küzdenek.
Továbbá köszönöm, hogy le se sz@rtad a kommentem többi részét, ugyanakkor ez valahogy többet mondott, mintha tényleg írtál is volna valamit.
40-es vagyok, nyarlani voltam, és nem fogom visszaolvasni az összes dolgot, ami addig történt, mert tulajdonképpen minek. De eddig eljutottam:
"Pár száz éve az is "tudományos tény" volt, hogy a Föld lapos, mert aki mást mondott, azt az inkvizíció megbüntette. Ma is így van, csak az inkvizíció helyébe a szélsőliberális diktatúra lépett."
Azért azt nem tudom megállni szó nélkül, hogy az, hogy a Föld lapos SOHA nem volt TUDOMÁNYOS álláspont. Tűz körül ugrándozó sámánénekesek álláspontja nem éppen tudományos. Onnantól, hogy a tudomány belépett a képbe, mindig is gömbnek (geoidnak) tartották, más kérdés, hogy ezt sokáig nem illett hangoztatni.
Gyakorlatilag azt reklámozzák a médiában, amit leírtál, csak persze nem ilyen direktben.
A filmekben, sorozatokban, ha van b_zi szereplő (és az újabbakban már szinte kötelező), az mindig jó, tökéletes jellemvonásokkal bír, a becsület szobra. Valahogy ez se reális. Nyilván van ilyen a b_zik között is, de nem nagyobb arányban, mint a heterók között.
Milyen alapvető emberi joguk nincs meg a b_ziknak?
Reagálni pedig csak arra szoktam, ami nem üres fröcsögés, gúnyolódás vagy szándékos félreértelmezés. Ezért van az, hogy "le se szartam" a kommented többi részét.
Egy tudományos cikkből másoltam ki 4,5 sor szöveget, de ha a szemed átugrotta, tessék itt van még egyszer:
Some of the strongest current evidence that some people are born gay is based on a phenomenon called the fraternal birth order effect. Several peer-reviewed studies have shown that men with older biological brothers are likelier to be gay than men with older sisters or no older siblings. The likelihood of being gay increases by about 33 percent with each additional older brother. From these statistics, researchers calculate that about 15 to 30 percent of gay men have the fraternal birth order effect to thank for their homosexuality.
De még azt sem nagyon magyaráztad el, hogy miért volt toleráns sok nép, és miért nem lesz mindenkiből heteró lévén hogy 100 heteró emberre jut 1 meleg a médiában...
Meg azt sem, hogy miért nem pszichopata gyilkos az emberek 99%a a filmek hatására.
Minden irónia nélkül kérem (hát annyira talán mégsem) hogy fejtsd meg a szexualitás - és tulajdonképpen a történelem ezen részeit nekem, mert az agymosott agyam nem érti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!