Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, apukák mit szólnátok?
Ti mi szólnátok, ha a fiatok egyszer csak elétek állna és azt mondaná, hogy biszexuális vagy meleg?
Hogy fogadnátok?
"Aki sírt, az megkérdezhetem, hogy miért?"
Mert ha még elfogadóak, és TUDOD hogy jól fogják fogadni, akkor is stresszes dolog ezt megmondani.
Nem mersz az emberek szemébe nézni, elakad a szavad, ilyesmik.
Bisex apaként szerinted mit tennék?
elfogadnám,bár ha hetero volnék akkor is.
"Utolsó, köszönöm, de úgy értem, hogy a szülő miért sír, nem az, aki elmondja. Vagy én értelek félre?"
Neki is stresszes. Gondold el, a gyereked egy kirekesztett kisebbség tagja, nem tudod egy csomó támadástól megvédeni...mi lesz vele 20 év múlva? Vagy mi lesz vele a következő buli után? Megverik e? Elkap-e valami nemi betegséget? Kirúgják-e? Lelkileg hogy bírja azt a sok negatív dolgot amit el kell viselnie? Talál-e olyan párt akivel boldog? Találnak-e együtt olyan lakást ahol így is lakhatnak?
Melegnek lenni nem egyszerű, nem biztonságos, és nem is feltétlen boldog dolog. Nagyon sokan szenvednek, és egy igazi szülő megérti ezt a szenvedést.
35 vagyok.
mint írtam elfogadnám,nyilván segitenék neki ahol,ahogy tudok ebben a témában is.
ahogy hetro gyerek esetében is.
a sírok pedig nyiván azért sírnak,mert nem tudnak segíteni,illetve elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!