Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Anyukák, apukák mit szólnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, apukák mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Ti mi szólnátok, ha a fiatok egyszer csak elétek állna és azt mondaná, hogy biszexuális vagy meleg?

Hogy fogadnátok?

2015. jún. 21. 20:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
88%

"Aki sírt, az megkérdezhetem, hogy miért?"

Mert ha még elfogadóak, és TUDOD hogy jól fogják fogadni, akkor is stresszes dolog ezt megmondani.

Nem mersz az emberek szemébe nézni, elakad a szavad, ilyesmik.

2015. jún. 28. 09:35
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, köszönöm, de úgy értem, hogy a szülő miért sír, nem az, aki elmondja. Vagy én értelek félre?
2015. jún. 30. 18:38
 33/41 anonim ***** válasza:
71%
biztos hogy pszichológushoz járatnám de én nem fogadnám el..
2015. szept. 8. 16:10
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
és szerinted mit csinálna vele egy pszichológus?
2015. szept. 9. 00:29
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Bisex apaként szerinted mit tennék?

elfogadnám,bár ha hetero volnék akkor is.

2015. szept. 9. 01:16
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó, köszönöm, de úgy értem, hogy a szülő miért sír, nem az, aki elmondja. Vagy én értelek félre?"

Neki is stresszes. Gondold el, a gyereked egy kirekesztett kisebbség tagja, nem tudod egy csomó támadástól megvédeni...mi lesz vele 20 év múlva? Vagy mi lesz vele a következő buli után? Megverik e? Elkap-e valami nemi betegséget? Kirúgják-e? Lelkileg hogy bírja azt a sok negatív dolgot amit el kell viselnie? Talál-e olyan párt akivel boldog? Találnak-e együtt olyan lakást ahol így is lakhatnak?

Melegnek lenni nem egyszerű, nem biztonságos, és nem is feltétlen boldog dolog. Nagyon sokan szenvednek, és egy igazi szülő megérti ezt a szenvedést.

2015. szept. 10. 01:51
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Aztaaaaaa mit szólnék? Semmit.....
2015. szept. 10. 07:10
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
36-os, köszönöm a választ. De tényleg ezért sírnak, nem azért, mert nem olyan lett a gyerek, amilyennek ők elképzelték?
2015. szept. 10. 18:54
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy örülök. És azt is elmondanám, hogy én is meleg vagyok, az anyja valójában egy férfi. Ő pedig egy lombikbébi. Örüljön ő is neki.
2015. dec. 26. 19:02
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok.

mint írtam elfogadnám,nyilván segitenék neki ahol,ahogy tudok ebben a témában is.

ahogy hetro gyerek esetében is.

a sírok pedig nyiván azért sírnak,mert nem tudnak segíteni,illetve elfogadni.

2015. dec. 26. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!