Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, apukák mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Ti mi szólnátok, ha a fiatok egyszer csak elétek állna és azt mondaná, hogy biszexuális vagy meleg?
Hogy fogadnátok?
2015. jún. 21. 20:13
1/41 anonim válasza:
Nekem is mondanom kell valamit fiam. Mi nem vagyunk az igazi szüleid.
2/41 anonim válasza:
Sírnék napokig sírnék az tuti. Pedig férfi vagyok.
3/41 anonim válasza:
nincs még gyerekem, de leszarnám. ezért tervezek sok gyereket, hogy legyen benne olyan is, aki majd örökíti a dolgokat. a biszexualitás miért gáz? fiúban oké kicsit neccesebb, de hát tojok rá. legyen boldog.
4/41 RRR válasza:
szerintem egy jó darabig nem tudnék megszólalni
5/41 anonim válasza:
Biztosan dobnék egy hátast, de hát a lényeg, hogy boldog legyen, nem lökném el magamtól egy ilyen miatt.
6/41 anonim válasza:
Én se örülnék neki, de valahogy megoldanánk.
7/41 anonim válasza:
A 8. válasz a szomszédomra vall, neki két fia van, biztosan ezt tenné velük!
Engem nem zavarna, az a lényeg, hogy neki jó legyen...
8/41 anonim válasza:
Elkeserednék nagyon.
Talán itt az a legnagyobb baj, hogy nem találja még a helyét, hiszen "bi". Vagyis amíg nem áll valahová, nem lesz boldog, ugyanis két embert szerelemmel szeretni nem lehet (igaz).
De nem szeretném kevésbé emiatt
10/41 A kérdező kommentje:
értem, az eddigi válaszokat köszönöm!
2015. jún. 21. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!