Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, apukák mit szólnátok?
Ti mi szólnátok, ha a fiatok egyszer csak elétek állna és azt mondaná, hogy biszexuális vagy meleg?
Hogy fogadnátok?
semmi esetre se mondd el nekik.
nyilván nem véletlenül félsz ettől, hogy mit szólnak.
próbáld inkább megváltoztatni a gondolkodásodat. és legyél heteró
szégyen és gyalázat kitörölték a provokativ máglyán elégetős válaszom.
pedig nem is gondoltam komolyan...
Nem vagyok sem anyuka, sem apuka, de azt tudom, hogy ha egyszer majd gyerekem lesz, már úgy fogom nevelni, hogy ne legyen stressz a vállán emiatt. A fiatalokat (még azokat is, akik egyébként 100% heteroszexuálisak) frusztrálja a "felcímkézés". Keresik a szavakat, hogy "mik is ők pontosan" pedig az, hogy kamaszkorban elgondolkozol a szexualitásodon, teljesen normális.
Az én fiam majd tudni fogja, hogy azt szeretheti, akit csak akar, és nem számít, milyen nemű az illető.
Remélem, ha lesz egy meleg fiam, nem lesz majd ilyen nagy "elénk állás" csak simán egy vacsora asztali beszélgetésnél kijelenti majd, hogy "anya beleszerettem egy fiúba". És normális lesz az egész, és mi majd azt mondjuk, hogy rendben van. Mi is ebben a nagy dolog?
*mint ha, gáz a szülőktől
Az elírásokért bocsi.
Egy kiegészítés: persze az zavarna, ha mondjuk mások csúfolnák, vagy azt látnám, hogy nem bodldog. Például ha az osztálytársai kiközösítik stb.
Aki sírt, az megkérdezhetem, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!