Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Anyukák, apukák mit szólnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, apukák mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Ti mi szólnátok, ha a fiatok egyszer csak elétek állna és azt mondaná, hogy biszexuális vagy meleg?

Hogy fogadnátok?

2015. jún. 21. 20:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Kire számítson ha nem a szüleire ? Nem elég hogy a világ ki zsigereli őket ezért és mindenhol csak baztatják őket még én is ellenük forduljak? Ha ő így boldog ám legyen !
2015. jún. 22. 14:39
 22/41 Béla211 ***** válasza:
7%
Ezt csak én nem tudom értelmezni:D
2015. jún. 22. 15:12
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
21-es ott a pont :)
2015. jún. 22. 22:17
 24/41 anonim ***** válasza:
2%

semmi esetre se mondd el nekik.

nyilván nem véletlenül félsz ettől, hogy mit szólnak.

próbáld inkább megváltoztatni a gondolkodásodat. és legyél heteró

2015. jún. 23. 11:45
 25/41 anonim ***** válasza:
1%

szégyen és gyalázat kitörölték a provokativ máglyán elégetős válaszom.

pedig nem is gondoltam komolyan...

2015. jún. 23. 21:06
 26/41 Gyémántlány ***** válasza:
100%

Nem vagyok sem anyuka, sem apuka, de azt tudom, hogy ha egyszer majd gyerekem lesz, már úgy fogom nevelni, hogy ne legyen stressz a vállán emiatt. A fiatalokat (még azokat is, akik egyébként 100% heteroszexuálisak) frusztrálja a "felcímkézés". Keresik a szavakat, hogy "mik is ők pontosan" pedig az, hogy kamaszkorban elgondolkozol a szexualitásodon, teljesen normális.

Az én fiam majd tudni fogja, hogy azt szeretheti, akit csak akar, és nem számít, milyen nemű az illető.

Remélem, ha lesz egy meleg fiam, nem lesz majd ilyen nagy "elénk állás" csak simán egy vacsora asztali beszélgetésnél kijelenti majd, hogy "anya beleszerettem egy fiúba". És normális lesz az egész, és mi majd azt mondjuk, hogy rendben van. Mi is ebben a nagy dolog?

2015. jún. 23. 21:46
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg addigra már sejteném. biztos nem csinálnék nagy ügyet belőle, ez nem olyasmi, amit bármelyikünk is befolyásolni tud. örülnék neki, hogy nem fél előállni vele, mert tudja, hogy megértem
2015. jún. 27. 11:05
 28/41 anonim ***** válasza:
21%
mi az a pánszexuális? nem tudom. elmagyarázná valaki?
2015. jún. 27. 16:04
 29/41 anonim ***** válasza:
88%
Én elfogadnám, mert ha a fiam (vagy lányom, de én fiút szeretnék inkább :D ), nyilván szeretném. Nem is értem néha a szülőket. Mit kell ezen bőgni? Tapasztalatom szerint könnyebben elfogadják a szülők, ha a fiuk siket, mintha meleg. Sose fogom megérteni. Az unokadolgot se, mert nem tenyészfarmon élek, hogy a szaporodás legyen a célom. Nyilván örülök, ha lesz unokám, tök jó dolog, de alapból nem biztos, hogy lesz, és szerintem elég gáza szülőktől (heteroszexuális gyerek esetén is), amikor állandóan ezt kérdezgetik a gyereküktől, hogy "mikor lesz már unokám?".
2015. jún. 27. 19:10
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

*mint ha, gáz a szülőktől

Az elírásokért bocsi.

Egy kiegészítés: persze az zavarna, ha mondjuk mások csúfolnák, vagy azt látnám, hogy nem bodldog. Például ha az osztálytársai kiközösítik stb.

Aki sírt, az megkérdezhetem, hogy miért?

2015. jún. 27. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!