Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Anyukák, apukák mit szólnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák, apukák mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Ti mi szólnátok, ha a fiatok egyszer csak elétek állna és azt mondaná, hogy biszexuális vagy meleg?

Hogy fogadnátok?

2015. jún. 21. 20:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%
mivel én is és a párom is leszbikusak vagyunk, minket totál nem zavarna
2015. jún. 22. 01:09
 12/41 anonim ***** válasza:
96%

Én pánszexuális vagyok, eleinte heteronak tartottam magam, utána azt hittem meleg vagyok, de máramár tudom hogy pán.

Anya meg a mostohaapám utálták hogy meleg vagyok(voltam) folyamatos problémák voltam ebből.

Apa meg a felesége teljesen jól fogadtak, semmi nem valtozott.

2015. jún. 22. 01:26
 13/41 anonim ***** válasza:
95%
Csodálkoznék, de igazából nem zavarna a dolog, elvégre nem azt jelenti be, hogy hobbiból ölni szokott. Jobban zavarna, ha pl. homofób, vagy rasszista lenne. Ha meleg, vagy biszexuális, az az ő dolga, nem árt vele senkinek, ugyanolyan ember, mint bárki más, és ugyanúgy a fiam maradna, nem szeretném emiatt kevésbé.
2015. jún. 22. 07:44
 14/41 anonim ***** válasza:
6%

10: A biszex nem azt jelenti hogy egyszerre szeret egy férfit és egy nőt is. A heteró meg akkor azt jelenti hogy minden nőt szeretsz vagy legalább kettőt?

Amúgy a hármas válaszoló jól leírta. Fix hogy sok gyerekem lesz. (3-4) Abból akár még 2 is lehet meleg, az sem nagy baj. Megértem azoknak a szülőknek a tragédiáját, akiknek csak egy gyereke van, de még az is meleg lesz. Kösz, de ebből nem kérek.

13: A férjed is leszbikus? :OOO

15: Szóval ha melegnek születik elfogadod, de ha homofóbnak, vagy rasszistának születik, akkor nem?

Viccet félretéve amúgy is hogy milyen lesz a gyerek (homofób, vagy rasszista), azt erősen a szülői nevelés határozza meg. Ha homofób, vagy rasszista gyereked lenne, az a te sarad lenne.

14: A pánszex egy kitalált, kamu szexualitás. Az utóbbi években azért terjedt el (jó sok más kamuval is egyetemben), mert sok homo- vagy biszexuális ember feltűnési viszketegségben szenved.

Sokat mondó kép a googletől: [link]

Kb: "Mennyivel menőbb már, hogy nem csak biszex vagyok, hanem demi(zson)- vagy pán(síp)szexuális."

Ez az alapja az egésznek. Erről még szeretnék ajánlani egy nagyon jó írást, ami az én itteni néhány soromat sokkal bővebben elmagyarázza:

[link]

2015. jún. 22. 09:49
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ha az én faicskám lenne az, biztos, hogy mellette állnék. Szüksége lenne rá. Nem érdekelne csak az, hogy boldog legyen. Bár az apjával nehezebb lenne elfogadtatni, de ős is megértené szerintem.
2015. jún. 22. 12:22
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Anya megivott velem két deci pálinkát, de utánna nem volt semmi probléma.
2015. jún. 22. 12:41
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megszületett mindkét fiunk, párommal csak egyet kértünk. LEGYENEK EGÉSZSÉGESEK ÉS BOLDOGOK. Egyik fiunk meleg lett ( igen, sírtunk egy kicsit, de hát ezvan), de van egy nagyszerű párja, minden nap keményen dolgoznak, szabadidejükben szórakoznak mint mindenki más. Ugyan ez a hetero fiam! Többet nem is kívánhatnék nekik!
2015. jún. 22. 12:43
 18/41 anonim ***** válasza:
94%

"Ha homofób, vagy rasszista gyereked lenne, az a te sarad lenne."

Részben igen, de azért egy kamaszra a kortársai is nagyon erősen tudnak hatni. Persze bízom benne, hogy a nevelésem/nevelésünk hatásos, és át tudjuk adni az értékeinket a gyerekeinknek.

2015. jún. 22. 12:46
 19/41 anonim ***** válasza:
84%
A pánszexualitas nem kitalacio, csak eddig mindenki biszexnek hívta az ilyeneket, pedig ez nem merül ki egyszerű hetero vagy homo szexben
2015. jún. 22. 13:20
 20/41 anonim ***** válasza:
75%

Úgy bírom ezeket az akadékosokat, akik jobban tudják hogy te mi vagy mint te magad.

Nem tetszik neki hogy meg kell tanulni ilyen kifejezéseket mint demiszexualitás, bigender meg aromantikus, és akkor megy a hiszti meg a gatekeeping. Ha a lustaság fájna....

2015. jún. 22. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!