Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A deviáns szexuális irányultságnak (pl. pedofília, homoszexualitás, gerontofília) genetikai okai vannak vagy környezeti hatások miatt alakul ki?
"Haha, ez csak egy humbuk remélem tudja mindenki"
Remélem azt is tudod, hogy ez a szó g-vel írandó.
32-es
Nem értem, ki mondta ki azt, hogy egy nő csak a férfire vágyhat. És az apácák? Akik nem vágynak férfire? Kb ugyanezen logika mentén ők is deviánsnak mondhatóak...
Nálam megvannak a keresztény értékek, igyekszem aszerint élni, hiszen ezek egyetemes emberi értékek, csak a keresztény tanításban is megtalálhatóak... továbbra is, jó keresztényként, a szeretet parancsát tartom a legfőbb parancsnak.
És itt nincs kivétel, nincs de, a szeretet nem diszkriminál. Ha a gyerekem, ha a szomszédom, ha a barátom meleg is szeretni fogom. És nem azért nem fogok valakit szeretni, mert meleg, hanem mert mondjuk rongy ember, vagy éppen arra csavarja az igazságot, amerre neki jól esik, hogy ő éppen ne legyen bűnös, de mások igen, és lehessen kit hibáztatni...
32.
Akár mennyire is szeretnéd, nem te határozod meg hogy mi a helyes és mi a helytelen. Hiába sorolod itt fel. Ez a te véleményedet tükrözi és semmi többet. Nem egy felettes igazság vagy bármi egyéb főszabály amihez mindenki másnak tartani kéne magát. Ez csak a te véleményed és én a magam részéről magasról teszek rá.
Magyarországon vannak törvények. Ezek a törvények lehetővé teszik hogy én a párommal az utcán kézenfogva menjek vagy akár csókolózzak. Lehet hogy ez neked nem tetszik de ez senkit nem érdekel(főleg engem) mert törvényes.
Ha már ennyire keresztény vagy: Krisztus azt mondja ne gyűlölj.
A te viselkedésedet tartom deviánsnak. Semmi közöd hozzá hogy más tisztességes ember hogyan él.
Azért nem minősíteném deviáns irányultságnak a homoszexualitást, biszexualitást és a leszbikusságot, mert az állatvilágban is szép számmal akad példa erre, immár évmilliók óta. Ha ez egy hibás gén lenne, már rég ki kellett volna halnia, mégis rengeteg helyen megfigyelhető a természetben.
Ha a személyes véleményemre vagy kiváncsi, szerintem ez egy lappangó gén, ami elég sok emberben van jelen, és ehhez kell egy környezeti provokációnak jönnie, ami előhozza. Tehát tegyük fel, hogy X-ben megvan a gén: ha X nem talál soha olyan fiút, aki neki tetszene, vagy X egészen fiatalon megismeri élete párját és élete végéig vele marad, nem jön elő. De ha X mondjuk egy fiúkollégiumban tölti a kamaszkorát, akkor jó eséllyel manifesztálódik a gén.
A pedofilia és a többi parafilia okára azt szokták mondani, hogy környezeti hatások hozzák létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!