Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, ti is depisek voltatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, ti is depisek voltatok?

Figyelt kérdés
Pár hónapja fixálódott bennem, hogy biszex vagyok. Azonban a jókedvem mostanság elmúlt. Nem lettem nagyon depis, de mégis érzem, hogy rosszul érzem magam, hogy egy csomó srácnál tuti esélyem sincs, hisz heteró. Meg zavar, hogy vannak ilyen vágyaim. Ma próbáltam randizni és ez volt a 3 próbálkozás, de átvertek. :(

2015. máj. 9. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem
2015. máj. 9. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Neked nem rossz h tudod kb sose tudhatod ki kapható rá? Neked nem volt h átvertek?
2015. máj. 9. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne azzal törődj, hogy hányan heterók, hanem azzal, hányan melegek valamint szintén biszexek. Így is dupla eséllyel indulsz.

Tudom, eleinte elég nehéz ezt megemészteni. Szintén, csupán fél éve tudatosult bennem ez, és néha még mindig frusztrál kicsit.

De nézd a jó oldalát. Nem jó érzés, hogy míg a barátaid csak az ellenkező nemből, te a sajátodból is tudsz válogatni?

Valamint, te szinte bárkibe bele tudsz szeretni. Nem korlátoz az, hogy egyedül az ellenkező nem tagjait tartod vonzónak.

Mindkét világot ugyan úgy megtapasztalhatod. :)

2015. máj. 10. 11:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Na igen de ha olyan tetszik akinél arra sincs esély h kipróbálja akkor rossz. :( Meg kb egy havernél se kérdeznék rá, meg élőben egy srácnál se, hisz nem kell a balhé.
2015. máj. 10. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Egy ideig igen, rosszul éreztem magam miatta. Szorongtam, hogy elmondjam, ne mondjam, mi lesz, ha kiderül, mi lesz, ha megutálnak.

Aztán rájöttem, hogy nincs rám írva és nincs benne semmi rossz.

2015. máj. 10. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Depressziòs vagyok, de nem a biszexualitásom miatt.
2015. máj. 10. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
depressziós voltam, de nem az orientációm miatt, hanem mert szerelmes voltam egy srácba. Főttem magamba, hogy hogy lehet egy ilyen jó pasi heteró, de el kellett fogadnom.
2015. máj. 10. 22:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Jaj igen. Borzalmas mennyi iszonyatosan jó heteró pasi van. Sok meleg is van csak nagyrésze nagyon nagyképű.
2015. máj. 11. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

szerelmes vagyok egy lányba, mi együtt voltunk többször is, de neki nem jelentett többet sőt már nagyon szégyenli hiába élvezte.Utálom magamat, hogy lány vagyok és, hogy ilyeneket érzek, sokszor azt kivánom bárcsak fiú lehetnék és akkor talán szeretne. Vizonylag jóban vagyunk, de nagyon sokat sírok miatta még ma is pedig már jó rég történt. Nem akarom, hogy lányok tetszenek én, bízom benne, hogy többe nem zúgok bele egybe se, de sajnos érzem néha a bizsergést. Szóval elég sokat marcangolom magam.

Ne próbálj bevonni heterókat szerintem, mert nagyot csalódhatsz bennük. 20/l

2015. máj. 15. 23:50
 10/10 anonim válasza:
100%
ZARA
2015. máj. 21. 20:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!