Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A deviáns szexuális irányultsá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A deviáns szexuális irányultságnak (pl. pedofília, homoszexualitás, gerontofília) genetikai okai vannak vagy környezeti hatások miatt alakul ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 10. 10:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
86%

Melegek aránya nem 1-2% hanem 10-15% !

Sok heteró meglepik ezen. Sok meleg van sokkal több mint az emberek gondolnák.

2015. máj. 10. 11:09
 12/36 anonim ***** válasza:
20%
A homoszexualitás sem feltétlenül genetikai, vannak akik tinikorban, vannak akik később térnek át rá, akár kipróbálás után akár a másik nem okozta csalódásból.
2015. máj. 10. 11:13
 13/36 anonim ***** válasza:
9%
#3-nak igaza van. Betegek, rossz példát mutatnak a társadalomnak, a gyerekeknek. Lassan a féfri+nő felállás csak "tenyésztés" miatt létezik, mert az ember teljesen elkorcsol. Elég baj az, hogy lassan mindenki azt csinálhat, amit csak akar.
2015. máj. 10. 11:31
 14/36 anonim ***** válasza:
80%

13.

Talán te akarod nekem megmondani hogy én kivel élhetem az életem? Ki a fene vagy te hogy beleugass más magán életébe?

2015. máj. 10. 11:33
 15/36 anonim ***** válasza:
17%

Én azért utálom őket, mert a média állandó pozitív megkülönböztetése így csapódott le nálam. Utálok mindent amit a média orrbaszájba próbál letolni a torkunkon hogy "MÁPEDIG AZ JÓÚ!" (homokosok, biciklisták, "modern" művészetek, álságos hazug "környezetvédők", zsidók és cigányok, politikai pártok többsége, liberalizmus, "haladó szellemiség" ami általában nem az, hanem inkáb a régi dolgo automatkus megsemmitítése vagy kiforgatása)

Csak úgy az utcán semmi bajom nincs egyik csoporttal se (kivéve kamikaze biciklisták/motorosok) de a média annyira tolja őket, hogy kijön tőlük a gálám. Undorító mikor egy-egy csoportot ilyn mértékbn támogatnak! Pfuj.

2015. máj. 10. 11:36
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te nem őket, hanem a pozitív megkülönböztetését utálod bármilyen csoportnak...nagy különbség!!
2015. máj. 10. 11:41
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
14. Nem te vagy a saját életed birtoklója. Attól, hogy te helyesnek találod, amit teszel, még nem az. Kereshetsz 100 kiskaput, akkor se lesz az.
2015. máj. 10. 11:42
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

"A homoszexualitás sem feltétlenül genetikai, vannak akik tinikorban, vannak akik később térnek át rá, akár kipróbálás után akár a másik nem okozta csalódásból."

Én erről több meleg ismerősömet kérdeztem, mindegyikük azt mondta, hogy a szülő erőltette nála, meg annyira félt, hogy nem fogadja be a közösség, hogy inkább magára erőltetett egy "hetero" kapcsolatot, nem is vált be.

Úgyhogy szerintem fordított az összefüggés, legtöbben már kisgyerekek koruk óta csak a saját nemükhöz vonzódnak.

A biszexualitás számomra meg azt jelenti, hogy valaki túllép a másik nemén, és a személyisége fogja meg annyira, hogy szexuálisan is odaforduljon hozzá.

2015. máj. 10. 11:43
 19/36 anonim ***** válasza:
83%

"Attól, hogy te helyesnek találod, amit teszel, még nem az."

és honnan tudod, hogy nem az ? :)

Milyen felsőbb igazságérzettel rendelkezel, ami nekünk nincs meg, milyen tudásnak vagy a birtokosa?

2015. máj. 10. 11:44
 20/36 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, x19, mit nem lehet ezen érteni, hát olyan csúnya undi, amikor egyik pasi a másikkal, hogy ne lenne már helytelen :D (*irónia*)
2015. máj. 10. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!