Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A deviáns szexuális irányultságnak (pl. pedofília, homoszexualitás, gerontofília) genetikai okai vannak vagy környezeti hatások miatt alakul ki?
Amúgy igen. Sőt ha belegondolok... Tényleg így van. Én akiket tényleg utálok azok azok akik ezekért nekiállnak kampányolgatni, mindenhol elérni hogy egy rossz szót ne lehessen rájuk mondani (miért ne? Ők is emberek, ha egy meleg kapzsi, akkor ugyanúgy azt fogom rá mondani hogy "egy kapzsi féreg" mint egy heterora).
De ezek az emberek meg abban a hitbe élnek hogy van 2 csoport: Ők és az a csoport akiket ők "gondoskodásukba vettek" (sokszor azok megkérdezése nélkül - erre jól rámutat időnként a South Park /Gólem Nővér esete/) és mindenki más akik a Sátán ivadékai szóval aki "nem velünk van az ellnenünk van".
Duplán utálnivalóak, mert ezek nagyon sokszor tipikus Budapest belvárosából jött liberális fiatalok, SZTK szemüveg, internetszleng köznyelvi használata (ikszdé, flesmob), külvilág (vidéki városok, falvak, községek, tanyavilág) nem ismerete. Ők azok akik cigányt cak a tévében látnak akkor is épp a saját médiájuk által pozitív színben feltüntetve ("megélhetési bünőzés", szegény cigányt megverte a rendőr lopás közben stb) így ők abban a hitben élnek hogy vidéken az megy, hogy a gonosz magyarok megvernek, megölnek minden cigányt/meleget stb.
Amúgy a feministákat is a pozitív diszkrimináció teszi ellenszenvessé. De lassan már az USA is ide sorolható.
(Negatív következmény hogy a rossz színben feltüntett dolgok meg elkezdtek érdekelni... Noha egyik sem annyira, hogy híve legyek)
ismertem jópár ilyet, próbáltak elráncigálni ilyen eseményekre, de köszöntem nem kérek belőle (abszolt favoritom az a csaj volt aki szerint a himnuszokat be kellene tiltani meg ne legyenek nemzetek, csak egy nagy nemzetállam és akkor minden jó lesz, keveredjen mindenki mindenkivel és akkor minden szép és jó. Kár hogy nagyon hülye szegény, mert ezt nem lehet véghezvinni.)
Na igen, de tényleg kérik a reklámot a médián keresztül? Páran képviselik őket, harsogják mások fülébe, de nem mindenki így áll hozzá. Viszont ha nem diszkriminálnák őket negatív irányba, a "párjára" se lenne szükség.
Vannak normális meleg ismerőseim, akik nem nyomják mások szájába a szexuális orientációjukat, és van egy-két harsány, akik kifejezetten idegesítőek, és nem azért mert melegek, hanem ahogy azt megélik.
Úgyhogy nagy a szórás.
De nem jó ez hogy a média mossa az agyakat, akár egyik, akár másik irányba. Bár itt újabb probléma merül fel: a sok tévénéző droid akiknél agy OFF mikor leülnek bámulni az eléjük rakott szart, válogatés nélkül (nyugdíjasok főleg, de apámék (45-55) korosztálya is eléggé élharcos ebben).
Bár az értelmesebbje disztingvál. Lehet ezt normálisan is csinálni (nagyapám pl ha elkzdődik valami szar a főbb tévéadón már kapcsol is át a természettévék egyikére. Mára már mindent tud a cápákról...)
17.
Nem te vagy az én életem birtoklója. És azontúl hogy a törvényeket és jogszabályokat betartom, nem tartozom elszámolnivalóval senkinek. Leszarom hogy nem tetszik hogy azonosnemű párom van leszarom hogy nem tetszik ahogy csókolózom vele. Nekem is egy csomó minden nem tetszik amit te csinálsz de egyébként törvényes. Ezért nem is szólhatok bele. Rád is ez kell hogy vonatkozzon.
Ennyi erővel a nácik is tiltakozhatnának, hogy rossz színben vannak feltüntetve, kapjanak ők is egyenlő elbánást.
De ha csak kiejtené a száján akárki is máris vinnék a bíróságra :D De újabban a kommunisták is tiltakohatnának.
Bár jön még kutyára kamion, ez a liberálkapitalizmus ami most uralkodik sem lesz örök érvényű.
Még 100 év és úgy fogunk rólunk tanulni mint most a náciról/komcsiskról.
Most épp ők vannak hatalmon így automatikusan igaz amit ők gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!