Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg kérdés! Mit tegyek? Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Mit tegyek? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ma volt talim egy sráccal. Azonban a talira nem jött el. Pontosabban szerintem lejött csak vmiért elsunnyogott. Láttam ugyanis egy hasonló srácot. Az lett gyanus h kétszer is arra jött, így követtem. Felszállt egy másik buszra, de gyanusan hátra nézett 1x, meg a megállóba is úgy fordult h ne lássam az arcát. Ennek ellenére láttam. Szerintem ő volt az. Annyira rossz érzés:( Facen láttam online de nem olvasta amit írtam, nem reagált:( Ő a 3. aki átvert. Most kezdtem el ismerkedni, de már most kikészít:(

2015. máj. 9. 19:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nemtudom velem még nem volt olyan hogy valaki ne jött volna el a megbeszélt talira. De sokat hallani erről, nemtudom hogy miért csinálják.
2015. máj. 9. 19:22
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod mi motiválta.

Lehet élőben nem jöttél be neki.

Lehet, hogy megijedt tőled

lehet, hogy valami szociális szorongása van

Lehet, hogy nem biztos az identitásában, és inkább visszakozott

2015. máj. 9. 19:36
 3/23 A kérdező kommentje:
A srác elég komolyan benne van a témában. Szóval max nem jöttem be neki, de attól még reagálni alap. Nem? Normális ember nem csinál ilyet. Annyira lehangol. Komolyan kicsit sírhatnékom van.
2015. máj. 9. 19:49
 4/23 A kérdező kommentje:
Ja és szívem szerint most megszivatnám!
2015. máj. 9. 19:50
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
én azért örülök hogy nem jöttetek össze
2015. máj. 9. 19:53
 6/23 A kérdező kommentje:
Mert?
2015. máj. 9. 20:00
 7/23 anonim ***** válasza:

Ha ez minősít valakit, az Ő...

Esetleg legközelebb kérj egy teló számot, hogy ha nem látod az illetőt a megbeszélt időpontban fel tudd hívni...

ez sem biztos, hogy segít, de hátha...

2015. máj. 10. 08:27
 8/23 anonim ***** válasza:
szard őt le, velem is előrordult ilyesmi többször is, ha elszalasztanak téged, akkor az az ő bajuk, majd valaki jönni fog aki megbecsül
2015. máj. 10. 08:48
 9/23 A kérdező kommentje:
De rosszul esik, hogy azt se tudom miért tette:)
2015. máj. 10. 09:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Kérdező lép túl ezen a dolgon. El kell fogadni hogy vannak ilyen emberek. Bosszút meg ne akarj állni, annak semmi értelme.
2015. máj. 10. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!