Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Mit tegyek? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ma volt talim egy sráccal. Azonban a talira nem jött el. Pontosabban szerintem lejött csak vmiért elsunnyogott. Láttam ugyanis egy hasonló srácot. Az lett gyanus h kétszer is arra jött, így követtem. Felszállt egy másik buszra, de gyanusan hátra nézett 1x, meg a megállóba is úgy fordult h ne lássam az arcát. Ennek ellenére láttam. Szerintem ő volt az. Annyira rossz érzés:( Facen láttam online de nem olvasta amit írtam, nem reagált:( Ő a 3. aki átvert. Most kezdtem el ismerkedni, de már most kikészít:(2015. máj. 9. 19:18
1/23 anonim válasza:
Nemtudom velem még nem volt olyan hogy valaki ne jött volna el a megbeszélt talira. De sokat hallani erről, nemtudom hogy miért csinálják.
2/23 anonim válasza:
Nem tudhatod mi motiválta.
Lehet élőben nem jöttél be neki.
Lehet, hogy megijedt tőled
lehet, hogy valami szociális szorongása van
Lehet, hogy nem biztos az identitásában, és inkább visszakozott
3/23 A kérdező kommentje:
A srác elég komolyan benne van a témában. Szóval max nem jöttem be neki, de attól még reagálni alap. Nem? Normális ember nem csinál ilyet. Annyira lehangol. Komolyan kicsit sírhatnékom van.
2015. máj. 9. 19:49
4/23 A kérdező kommentje:
Ja és szívem szerint most megszivatnám!
2015. máj. 9. 19:50
5/23 anonim válasza:
én azért örülök hogy nem jöttetek össze
6/23 A kérdező kommentje:
Mert?
2015. máj. 9. 20:00
7/23 anonim válasza:
Ha ez minősít valakit, az Ő...
Esetleg legközelebb kérj egy teló számot, hogy ha nem látod az illetőt a megbeszélt időpontban fel tudd hívni...
ez sem biztos, hogy segít, de hátha...
8/23 anonim válasza:
szard őt le, velem is előrordult ilyesmi többször is, ha elszalasztanak téged, akkor az az ő bajuk, majd valaki jönni fog aki megbecsül
9/23 A kérdező kommentje:
De rosszul esik, hogy azt se tudom miért tette:)
2015. máj. 10. 09:25
10/23 anonim válasza:
Kérdező lép túl ezen a dolgon. El kell fogadni hogy vannak ilyen emberek. Bosszút meg ne akarj állni, annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!