Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/Bi fiúk ti hol szexeltek, ha nincs lakásotok vagy nem egyedül laktok pl?
Figyelt kérdés
Próbáltam ismerkedni de mindenkinek a hely pl kérdése. Én szabadba gondoltam hisz lánnyal voltam már ott. Csak úgy tűnik ez gáz. Vhol megértem, de ha egyszer nincs lakásom. 8000-et meg nem fizetnék egy szobáért amit 2 órát használok.2015. máj. 9. 09:08
1/21 anonim válasza:
Szerintem a hol kerdes nem fugg ossze a nemi identitassal ... egy hetero ugyan ugy megoldja, mint langyos, avagy tuzforro fajtarsai.
3/21 A kérdező kommentje:
Igaz, csak egy meleg mondjuk nem tud nagyon haverhoz menni ha csak nincs olyan aki tudja róla, míg heterók közt simán kölcsön adják a lakást egymásnak. Legalábbis náluk dugott a bátyám pár haverja :D
2015. máj. 9. 09:16
4/21 kiskivancsi79 válasza:
En altalaban olyankor keresek partnert amikor nalam megoldhato.
5/21 A kérdező kommentje:
De nálam mivel vki mindig itthon van sose megoldható
2015. máj. 9. 09:20
6/21 kiskivancsi79 válasza:
Olyan partnert keress akinel epp szabad a lakas.
7/21 A kérdező kommentje:
Nekem a gimis és fősulis srácok jönnek be. A többségnek nincs lakása max albi és ott is csak szoba. A gond ott is ugyanaz.
2015. máj. 9. 09:27
8/21 anonim válasza:
Na ne mar! Itt a joido! Siman kitudsz menni a termeszet lagy olere, valami vizpartra, erdore-mezore ... barhova.
9/21 anonim válasza:
mi ha jó idő van haverokkal szoktuk kiverni közösen az erdőbe :D
10/21 kovpet válasza:
A gimis srácokkal jöhetsz hozzám, lol :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!