Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek, ('betegség')?
Látom nem érted, nem az esszé a lényeg hanem az hogy a hazugság az nem lesz attól szebb hogy hosszan írom le. Nem fogok hazugságot írni, nem fogok esszét írni mert a heteroszexualitás nem beteges, ahogy a homoszexualitás sem. A beteges az a pedofília nekrofília és társaik.
Elég nagy különbség van a hullagyalázó őrült és a homoszexuális között. Egyenlőre nem ütközik törvénybe amit teszek, sem polgári sem erkölcsi törvénybe sem. A Biblia véleménye efelől nem érdekel mert nem vagyok vallásos.......orvosilag is bizonyított hogy nem vagyok beteg. Akkor nem értem miről is vitatkozunk?
"hazugság az nem lesz attól szebb hogy hosszan írom le."
Na ebben egyet értünk legalább.
"Egyenlőre nem ütközik törvénybe amit teszek..."
Az első szón ott a hangsúly, ezt az okfejtést előadnád nyilvános helyen egy másik országban, menne a bírság, meg a karperec. (Lapozz vissza, hogy hol, még linkeltem is.) Pontosan ez a hozzáállás hergelte fel az ottaniakat is, hogy ti NÉPSZERŰSÍTITEK, egyenlőnek állítjátok be azt, amit az erkölcs , a vallás, és maga a természet is elutasít. Csináljátok tovább ha gondoljátok, itt is kiharcoljátok magatoknak az eredményét bizonyosan.
" ..nem hangoztatom. Aki meg azt csinálja hát tegye...én engem ez nem érdekel"
Másokat meg idegesít. De tudod van a mondás a korsóról meg a kútról.
De te, úgy írtad le ezt az egész témát mintha minden meleg magamutogató lenne. Tudom hogy ez sokakat zavar és jogosan, de akkor is meg kell tisztelni a másik embert legalább annyival hogy nem mondjuk rá a háta mögött azt hogy elmebeteg.
Azt meg kifejezettem utálom (itt most nem rád gondolok) hogy a sok hetero férfi meggyaláz minket meg mocskolódik, de bezzeg a leszbiket meg ajnározzák. Miben különbözik? Egy igazi leszbikus nő sosem feküdne le egy férfival....és mondhat akár ki is akár mit a leszbiknek sokkal könnyebb a helyzetük mint nekünk. Amit mi csinálunk az gusztustalan és beteges amit ők az meg szexi és édes.
Én ugyan bi vagyok, ami sokak szerint nem is létezik, csak amolyan nem fogadom el a másságom és kényszerből vagyok nőkkel állapot. Nekem mind a két fél ugyan olyan izgalmat nyújt, ugyan olyan vággyal érzek egy nő iránt, mint egy férfi iránt. Gyakorlatilag nem teszek különbséget egyik között sem. Biztos vannak olyanok is, akik ugye a látszatot megadva egy nővel él, de közben valódi vágyai kielégülésére férfiakkal hálnak. Én nem kerestem sosem betegesen egyik fél társaságát sem, de többséggel férfiak voltak az életemben így alakult. Jelenleg egy nővel élek már pár éve, és nem érzem hiányát a férfi társaságnak.
A melegség nem betegség, hanem egy kialakult állapot.
Nem kívánunk azzá lenni. Egy igen jó barátommal beszélgettem nem oly rég erről a témáról és mondta, hogy Ő az oviban minden lánynak ha tehette pisilés közben megleste a punciját. Ha már akkor tudatosan meleg valaki, akkor ezt nem teszi. Kamasz évei elején vált neki nyilvánvalóvá ( semmi külső behatás, pl. idősebb nő molesztálása vagy bármi más trauma nem érte ), hogy a őt jobban érdeklik a fiúk. Nyilván a kamasszá váláskor termelődő hormonok zavarodnak meg és bár nem akarjuk, nem tudatosan, de válunk mégis meleggé.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!