Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a homoszexuálisok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek, ('betegség')?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 01:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
79%

"Az itt a probléma, hogy Ok elfogadom az érveidet, de ha a kisujjamat nyújtom nektek a karunk kell, és szépen kapunk egy hatalmas libsi csomagot, ami nem tartalmaz mást csak jogokat kötelességek nélkül. Látom hova vezet a túl sok jog... Pusztulásba. A következő lépés az lenne, hogy legalizáljuk a light drogokat, aztán a keményeket. A végén talán odáig is eljutnánk, hogy legyen legális a pedofilia is, hiszen szegény elnyomott pedofilok, jajj megszakad a szívem."

Hogy jutottál erre a következtetésre?

2014. jan. 12. 02:53
 22/70 anonim ***** válasza:
8%

A tőkésrécék homoszexuális nekrofíliája igenis tudományosan dokumentálva van. Keress rá a neten.

A nekrofíliával sem ártasz senkinek, hiszen az illető már meghalt. A családja meg kit érdekel, hiszen nektek a család úgysem érték. Itt semmi másról nincs szó csak arról, hogy galád módon el akartok nyomni egy kisebbséget. Igenis nekünk is vannak jogaink! Miért nem sétálhatunk kéz a kézben formalinban konzervált partnerünkkel? Miért nem smárolhatok vele pofátlanul a buszon? Miért nem cibálhatom magam után az Andrássy úton. Ja mert pár prűd bunkónak nem venné be a gyomra?

2014. jan. 12. 02:59
 23/70 anonim ***** válasza:
10%

"Hogy jutottál erre a következtetésre?"

Nemes egyszerűséggel beszélgetek veletek liberálisokkal. A pedofília persze költői túlzás volt, de a keménydrogos rész nem.

2014. jan. 12. 03:01
 24/70 anonim ***** válasza:
78%
69%-os: Szerintem húzz aludni inkább. Láthatóan egy értelmes érved nincs, csak a tipikus homofób trollkodás a nekrofíliáról és a pedofíliáról :)
2014. jan. 12. 05:07
 25/70 anonim ***** válasza:
65%

"A nekrofíliával sem ártasz senkinek, hiszen az illető már meghalt."

a családjának ártok. és különben is. itt nem szexről van szó, hanem házasságról. vagy te azt akarod büntetni, ha 2 felnőtt férfi szexxel? mert a szex arról szól, hogy a másiknak is jó legyen. de hogyan lesz jó halottnak? ha halottal szexelsz, akkor csak kihasználod.

2014. jan. 12. 09:45
 26/70 anonim ***** válasza:
0%

Tudjátok csak az a gond, hogy minél inkább bizonygatjátok, hogy ez mennyire természetes dolog, és hogy mennyire nem ártalmas a családokra és a társadalomra a homoszexualitás, annál több emberben merül fel a kérdés:

Ha ez ennyire magától értetődő, miért kell így erőltetni az elfogadását? Ráadásul ezzel csak olajat öntötök a tűzre azoknál, akik szélsőségesen tiltakoznak a dolog ellen.

2014. jan. 12. 15:40
 27/70 anonim ***** válasza:
83%

"Ha ez ennyire magától értetődő, miért kell így erőltetni az elfogadását? Ráadásul ezzel csak olajat öntötök a tűzre azoknál, akik szélsőségesen tiltakoznak a dolog ellen."

Nem kell erőltetni az elfogadását, mert el van fogadva. Ez nem jelenti azt, hogy foglalkozni nem kell vele. Az is teljesen természetes, hogy a föld a nap körül keringő bolygó, és nincs is semmilyen káros hatása sem az emberiségre, sem a vallás egységére. Mégis nagyon hosszú ideig elképesztő felháborodást és tiltakozást váltott ki. Ez persze nem is lenne probléma, ha nem vetette volna vissza az emberiséget. Szóval az, hogy valami ellen szélsőségesen tiltakoznak, az nem jelenti azt, hogy azzal nem kell foglalkozni. Szerintem épp ellenkezőleg.

2014. jan. 12. 15:55
 28/70 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez ennyire elfogadott, akkor miért kellett rendőrségi kíséret a melegfelvonulás mellé?
2014. jan. 12. 16:22
 29/70 anonim ***** válasza:
86%

"Ha ez ennyire elfogadott, akkor miért kellett rendőrségi kíséret a melegfelvonulás mellé?"

Egyrészt azért, mert nagy volumenű rendezvényről van szó, másrészt azért, mert elég sok homofób van, aki sajnos nem riad vissza a köztörvényes bűncselekményektől, sőt, sokuknak már büntetett előélete is van, hozzátenném, nem csak a melegfelvonulások okán.

Az előző megjegyzésemmel nem azt akartam közvetíteni, hogy mindenki elfogadja a homoszexualitást. Ez egyértelmű hogy nincs így, mint ahogyan sokan más tényeket sem fogadnak el, mint például a szegénység létezését. Gondolom ismerős az érv, hogy az összes szegény és munkanélküli azért van rossz helyzetben, mert immorálisak, lusták, vagy szimplán rosszak, és meg kell őket változtatni. Ezzel szépen a szőnyeg alá söpörték a szegénységet, amivel nekik semmi dolguk nincs. Sőt, azzal az érvvel is találkoztam már, hogy a szegények azért rosszak (!), mert miattuk csalnak adót a gazdag emberek, hiszen félnek attól, hogy ingyenélőkhöz kerül a pénz. Hát marhára értelmes dolog a gazdagok csalását a szegényekre fogni...

De itt is volt hasonló: hogy a homoszexuálisok rombolják a családot. A válásokkal, a gyermekek rossz sorsával is kapcsolatba hozták itt a homoszexualitást. Pedig a válásnak, a családok széthullásának semmi köze nincs a homoszexualitáshoz, ez teljesen egyértelmű. Egyszerűen bűnbak keresés folyik, ahogy folyt is mindig.

2014. jan. 12. 16:30
 30/70 anonim ***** válasza:
20%

Hamár itt vagyok és vettem a fáradtságot hogy elolvassam szólok a néphez. :D Én például meleg vagyok. És ellenzem a meleg felvonulást, a melegházasságot, és azt hogy örökbe fogadhassanak gyerekeket. Egy normális családba kell a fater meg az anyuci. ők össze teszik amilyük van, és jön a gizike a lányuk. 2 férfi vagy nő ilyenre nem képes. ezért pont ne ők fogadjanak gyereket örökbe. Ne azt lássák már hogy ez a normális. Mer nem az! De én igy szeretem. Nem vonulok mert minek? Nemkell gyerek, mert a fiúm nemtud szülni. házasodni amugy se akarnék.

És amugy meg hogy az eredeti kérdésre válaszoljak, és szerintem ez a válasz, hogy a melegeknél felcserélődött az XY kromoszóma. Ezért fiú létemre fiúkat szeretek. Ez van. Na jóéjt! :)

2014. jan. 12. 21:42
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!