Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a homoszexuálisok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek, ('betegség')?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 01:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
90%

Annyira szeretem hogy csak az ilyen kérdésekre vár a sok idióta xD Most nem azért de, ha egy ilyen kérdés jön...hirtelen 50 vagy több válasz is érkezik rá.....a sok keresztény "hazafi" jön osztani az észt, ennyi erővel nézegetem a hetero kérdéseket és mindegyikhez odaírok egy 30 oldalas esszét + csatolok egy "szakértői" véleményt hogy miért is olyan beteges amit a heterok az ágyban tesznek. Ha én beteg vagyok, akkor ti is azok vagytok, hogy miért? Mert teljesen normális egészséges ember vagyok - de ez a ti tükörfordításotok szerint beteg.....vagyis mindenki aki egészséges az igazából beteg :) Oké így már világos. Természetesen nem olvastam el a hozzászólásokat hiszen akkor csak felhúztam volna magam a sok ostoba szentfazékon meg ugye drága nagy magyarokon is akik mindig a jobbik véleményen vannak..haha micsoda poén ugye? :)

Hát kedves honfiak én mindenesetre normálisnak érzem magam, elégedett vagyok magammal és azzal hogy van családom és barátaim. Nekem ennyi elég....jól tudom hogy nem ez a megszokott....azzal is tisztában vagyok hogy Magyarországon egyáltalán nem elfogadott hogy meleg vagyok de őszintén leszarok mindenkit akit ez zavar.

2014. jan. 19. 16:25
 52/70 anonim ***** válasza:
76%
Várom az esszédet ;)
2014. jan. 19. 18:02
 53/70 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

#50, neked kéne megtanulni szöveget értelmezni!

Nem azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlott össze a társadalom, hanem azt, hogy semmiféle korreláció nincs a kettő között. Semmi közük egymáshoz. Ezt pedig millió plédával alá lehet támasztani. A hanyatló civilizációknak nem tünete a homoszexualitás elfogadottabbá válása, mivel ez kb. 95%-ukban nem történt meg.

2014. jan. 20. 03:39
 54/70 anonim ***** válasza:
17%
Akkor most döntsd már el, hogy "nincs itt vita, mert mindenütt el van fogadva", vagy " 95%-ukban nem történt meg." :D
2014. jan. 20. 10:31
 55/70 anonim ***** válasza:
35%

Ha már a szöveg értelmezésénél járunk:

"Nem azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlott össze a társadalom.."

Magyarán miattuk? :D

2014. jan. 20. 10:33
 56/70 moonlightsentinel ***** válasza:
44%

""Nem azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlott össze a társadalom.."

Magyarán miattuk? :D"

Kajak te papolsz értő olvasásról? o.O

Elmagyarázom: Te írtad, hogy én azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlottak össze a társadalmat. Ilyet én nem mondtam, ezt akartam ezzel kifejezni. Azt mondtam, hogy nincs korreláció a kettő között, ami egy jóval tágabb dolog.

Így már érthető? Vagy próbáljam még egyszerűbben?

2014. jan. 20. 12:35
 57/70 anonim ***** válasza:
17%

Elsőre is értettem, hogy mit SZERETTÉL VOLNA írni, csak nem úgy sikerült, azért is nevettem :D

Egyik pillanatban írjátok, hogy mindenütt elfogadták a homoszexualitást, nincs itt semmi vita, most meg jössz azzal, hogy ez 95%-ban meg sem történt. Ez még mosolyogtatóbb :D

Akkor most egyet sem láthat a publikum a "millió példádból"? :D

2014. jan. 20. 12:59
 58/70 moonlightsentinel ***** válasza:
44%

Ok, kezdem az elejéről:

- Akkád Birodalom

- Babilónia

- Asszír Birodalom

- Méd Birodalom

- Elám

- Perzsa Birodalom

- Óegyiptomi Királyság

- Újegyiptomi Királyság

stb..........

2014. jan. 20. 13:34
 59/70 moonlightsentinel ***** válasza:
100%
Az szerintem is hülyeség, hogy el van/volt fogadva a homoszexualitás, ezt nemtom ki írta :D
2014. jan. 20. 13:36
 60/70 anonim ***** válasza:
76%
Való igaz, hogy nem minden birodalomnál figyelhető meg az eltűnést megelőző kulturális hanyatlás. Katonailag ki lettek radírozva, mielőtt ez bekövetkezhetett volna. Ezek közül majdnem mind jó példa erre. Egyiptomban azért a birodalom hanyatlásakor rendesen elgurult a gyógyszer, bevett szokássá vált a vérfertőzés, ennek következtében a gyakori betegségek, elmebaj az uralkodó családban. Az igaz, hogy nem tudok arról, hogy "melegük" lett volna. :D
2014. jan. 20. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!