Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homoszexuálisok maguk döntik el, hogy azok lesznek, vagy sem, vagy így születnek, ('betegség')?
Annyira szeretem hogy csak az ilyen kérdésekre vár a sok idióta xD Most nem azért de, ha egy ilyen kérdés jön...hirtelen 50 vagy több válasz is érkezik rá.....a sok keresztény "hazafi" jön osztani az észt, ennyi erővel nézegetem a hetero kérdéseket és mindegyikhez odaírok egy 30 oldalas esszét + csatolok egy "szakértői" véleményt hogy miért is olyan beteges amit a heterok az ágyban tesznek. Ha én beteg vagyok, akkor ti is azok vagytok, hogy miért? Mert teljesen normális egészséges ember vagyok - de ez a ti tükörfordításotok szerint beteg.....vagyis mindenki aki egészséges az igazából beteg :) Oké így már világos. Természetesen nem olvastam el a hozzászólásokat hiszen akkor csak felhúztam volna magam a sok ostoba szentfazékon meg ugye drága nagy magyarokon is akik mindig a jobbik véleményen vannak..haha micsoda poén ugye? :)
Hát kedves honfiak én mindenesetre normálisnak érzem magam, elégedett vagyok magammal és azzal hogy van családom és barátaim. Nekem ennyi elég....jól tudom hogy nem ez a megszokott....azzal is tisztában vagyok hogy Magyarországon egyáltalán nem elfogadott hogy meleg vagyok de őszintén leszarok mindenkit akit ez zavar.
#50, neked kéne megtanulni szöveget értelmezni!
Nem azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlott össze a társadalom, hanem azt, hogy semmiféle korreláció nincs a kettő között. Semmi közük egymáshoz. Ezt pedig millió plédával alá lehet támasztani. A hanyatló civilizációknak nem tünete a homoszexualitás elfogadottabbá válása, mivel ez kb. 95%-ukban nem történt meg.
Ha már a szöveg értelmezésénél járunk:
"Nem azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlott össze a társadalom.."
Magyarán miattuk? :D
""Nem azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlott össze a társadalom.."
Magyarán miattuk? :D"
Kajak te papolsz értő olvasásról? o.O
Elmagyarázom: Te írtad, hogy én azt mondtam, hogy nem a melegek miatt omlottak össze a társadalmat. Ilyet én nem mondtam, ezt akartam ezzel kifejezni. Azt mondtam, hogy nincs korreláció a kettő között, ami egy jóval tágabb dolog.
Így már érthető? Vagy próbáljam még egyszerűbben?
Elsőre is értettem, hogy mit SZERETTÉL VOLNA írni, csak nem úgy sikerült, azért is nevettem :D
Egyik pillanatban írjátok, hogy mindenütt elfogadták a homoszexualitást, nincs itt semmi vita, most meg jössz azzal, hogy ez 95%-ban meg sem történt. Ez még mosolyogtatóbb :D
Akkor most egyet sem láthat a publikum a "millió példádból"? :D
Ok, kezdem az elejéről:
- Akkád Birodalom
- Babilónia
- Asszír Birodalom
- Méd Birodalom
- Elám
- Perzsa Birodalom
- Óegyiptomi Királyság
- Újegyiptomi Királyság
stb..........
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!